Bewoners laatste woning Koningsdaal-Zuid Nijmegen nemen sleutel in ontvangst

24 juni '19

Donderdag 20 juni jl. ontvingen de laatste bewoners van Koningsdaal-Zuid in Nijmegen de sleutel van hun nieuwe woning, uit handen van Henri Schimmel, van BPD en Johan Bombach van Trebbe Wonen. Met de overhandiging van de laatste sleutel is Koningsdaal-Zuid na een bouwtijd van vier jaar voltooid.

‘Mijlpaal feestelijk gemarkeerd’

De bewoners betrekken straks de woning van hun dromen: “De woning hebben we helemaal naar onze wens kunnen maken, mede dankzij de fijne begeleiding door de kopersbegeleider. De architectuur en juist de kleine details zoals het trappetje en de voordeur maken het voor ons écht af. Ook de locatie is fantastisch en we hebben een fantastisch uitzicht op het Honig-complex. We zijn ontzettend blij dat we hier mogen wonen en zijn van plan nog heel lang hier te blijven.”

Koningsdaal Zuid

Het deel van Koningsdaal aan de zuidelijke kant van de laan van Oost-Indië is nu helemaal bewoond; Koningsdaal-Noord is nog in ontwikkeling. Onlangs startte de verkoop van 41 luxe appartementen, verdeeld over twee complexen, en 19 vierlaagse stadsvilla’s. Er zijn nog enkele appartementen en villa’s beschikbaar. Later dit jaar worden appartementen in Park Fort Krayenhoff in verkoop gebracht waarmee heel Koningsdaal wordt voltooid

Waalfront Koningsdaal
Waalfront Koningsdaal
  Woningaanbod
  Contact