Wat is een Mijn Eigen Huis account?

14 november '17

De techniek staat niet stil, ook de website van Koningsdaal is continue “under construction”. Hoe handig is het om alle informatie van Koningsdaal op 1 plek terug te kunnen zien? Dat kan voortaan via het Mijn Eigen Huis account van BPD.

Hoe? Klik rechtsboven op deze website op het witte poppetje, klik vervolgens op "Ik heb nog geen account" en vul je gegevens in. Bevestig je account via de e-mail die je krijgt en klaar ben je.

Niet alleen handig ook een must

Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must als je straks een woning in Koningsdaal wilt kopen. Als, eind januari de verkoop start van de woningen in Koningsdaal Fase 9, schrijf je je hier in voor de bouwnummers van je keuze. Ook staan alle verkoopstukken hier op 1 plek bij elkaar en kun je ze downloaden. Hoe handig is dat?

Waarom een Mijn Eigen Huis account?

Een Mijn Eigen Huis account maakt het mogelijk om jouw favoriete woningen van Koningsdaal te bewaren. Door op het hartje bij het woningtype te klikken voeg je eenvoudig díe woning toe aan je persoonlijke account. Heb je je in een eerder stadium al ingeschreven voor een woningtype via het formulier? Dan vind je jouw favorieten terug zodra je je persoonlijke account hebt aangemaakt.

Je bent dan goed voorbereid zodra de verkoop van de woningen start.

Contact Heb je een vraag?
Toekomstig aanbod Geef jouw favoriete woning een hartje