Nieuwe beelden Koningsdaal fase 11

10 juli '18

Koningsdaal fase 11 krijgt vorm. We delen graag de nieuwe schetsen van de stadsvilla's en appartementencomplexen. Wat wordt het mooi!

Op dit moment worden de plattegronden voor de woningen uitgewerkt zodra we deze hebben delen we dit op de website en kunnen we meer duidelijkheid geven over de vanafprijzen. 

Appartementen

In Koningsdaal fase 11 komen twee appartementengebouwen van 6 en 7 lagen. Beide gebouwen hebben een industriële uitstraling. Alle 38 appartementen krijgen een balkon of dakterras. Onder de appartementencomplexen komt waarschijnlijk een grote parkeergarage met bergingen en een fietsenstalling. 

Stadsvilla's

Er komen 19 stadvilla's in Koningsdaal fase 11, waarvan 6 hoekwoningen en 13 tussenwoningen. Het zijn vierlaagse woningen met een keuken op de begane grond en een woonkamer op de eerste verdieping. Sommige woningen hebben vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht op de Waal. Op de tweede en derde verdieping vind je de badkamer en de slaapkamers. Elke woning krijgt over de gehele breedte een balkon, het verschilt per woning op welke verdieping dit balkon zich bevindt. 

Alle woningen hebben een tuin met uitzondering van de twee hoekwoningen aan de Waal die hebben een groot dakterras. Deze twee woningen hebben door het dakterras meer ruimte op de begane grond. Op het binnenterrein kan geparkeerd worden. 

Ben je opzoek naar een woning met een gastenverblijf of atelier? Kies dan voor één van de twee hoekwoningen. In de tuin komt een tweelaags gebouw. Een ideale plek voor een kantoor aan huis. 

Over de architect

KENK architecten maakt gebouwen die zich onderscheiden door een opvallende vanzelfsprekendheid. 

Wij ontwerpen geen autonome objecten maar zoeken altijd naar een innige verstandhouding met de omgeving. De gebouwde omgeving is niet gebaat bij incidenten en afwijkingen, maar juist bij voortzettingen van wat er is. Niet in de vorm van imitatie, maar van interpretatie. Wij proberen te ontsnappen aan de vluchtigheid van de tijd door het toepassen van robuuste, natuurlijke en duurzame materialen met een mooi verouderend patina.

Wij willen bewoners en gebruikers graag de ruimte laten. Flexibele plattegronden, aanpasbaar aan de tijdgeest, bieden de gelegenheid om het dagelijks leven bezit te laten nemen van de architectuur en zo een vanzelfsprekende leefomgeving te laten ontstaan. Wij houden van heldere, kloeke ontwerpen met een hoge ruimtelijke kwaliteit, en besteden veel aandacht aan de overgang tussen het gebouw en de straat, tussen oud en nieuw. Dit is van essentieel belang voor een goed functioneren van de gebouwde omgeving, de levendigheid en de veiligheid, nu en in de toekomst.

  Bekijk het woningaanbod
  Heb je een vraag?