Informatiebijeenkomst Waalfront

17 mei '18

Dinsdag 24 april was in een drukbezochte Bouillonzaal van het Honigcomplex een informatiebijeenkomst voor omwonenden over het Waalfront. Daar werden de plannen voor Park Fort Krayenhoff en het ‘Waalkwartier’ (Honigcomplex en slachthuis) gepresenteerd. Deze delen we nu ook op de website. 

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan vastgesteld op 8 januari 2014 (Ontwerpbestemmingsplan ‘Nijmegen Waalfront – 2 (Brugkwartier)’, Nijmegen) laat toe dat de bebouwing van Koningsdaal fase 11 – 31 meter hoog mag worden en Koningsdaal Park Fort Krayenhoff 16 meter. In de laatste ontwerpen zijn de appartementengebouwen van Koningsdaal fase 11,  6 en 7 lagen, (circa 19 en 22 meter) en de drie gebouwen van Park Fort Krayenhoff 5 lagen (circa 16 meter hoog). In de bijlagen de laatste informatie die momenteel beschikbaar is.

Nieuwe schetsen

Met het Ontwikkelingsbedrijf Waalfront (http://www.waalfrontnijmegen.nu) en de gemeente Nijmegen werken we samen om de schetsen definitief te maken. Het kan zijn dat er nog wijzigingen plaatsvinden. Wanneer wij nieuwe informatie hebben, delen wij het direct op onze website en in de nieuwsbrieven. Zodat je zo goed mogelijk geïnformeerd bent over de plannen. 

Vragen?

Heb je een vraag over de totale ontwikkeling van Waalfront? Mail dan naar info@waalfrontnijmegen.nl of bel tijdens kantooruren naar het Ontwikkelingsbedrijf Waalfront: 024-3293990. Voor vragen over de specifieke woningontwerpen kan je bellen met BPD Ontwikkeling via 033 453 4111 of mailen naar verkoop@bpd.nl .

  Bekijk het woningaanbod
  Heb je een vraag?