Nog enkele woningen en appartementen beschikbaar

3 april '19

Altijd al willen wonen aan de Waal? Dit is je kans! De toewijzing van de woningen in Koningsdaal fase 11 heeft plaatsgevonden en er zijn nog enkele woningen en appartementen beschikbaar. Heb jij interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk gesprek.

image alt

Stadsvilla hoek

De hoekwoningen van Koningsdaal fase 11 hebben allemaal een bijzondere plattegrond. Het beschikbare bouwnummer 1 heeft naast 4 heerlijke royale woonlagen een bijzonder gebouw in de achtertuin staan. Vanuit de tuin is de berging te bereiken en via een wenteltrap kom je in een ruimte van maar liefst 20 m2. Maak hier een atelier van voor de schilderactiviteiten of een gameroom voor je nog in huis wonende pubers. Mogelijkheden te over.

Bekijk actueel aanbod
image alt

Stadsvilla

Wil je uitkijken op de Waal of juist zicht op de karakteristieke brug? Aan alle kanten van het blok met stadsvilla's zijn nog bouwnummers beschikbaar. Elke woning heeft 4 woonlagen die je naar eigen smaak kunt inrichten. Op de begane grond vind je de keuken, groot genoeg voor een tafel waar je heerlijk aan kunt zitten met familie en vrienden. Relaxen na een drukke dag doe je in de woonkamer op de eerste verdieping. Daarboven zijn nog 3 slaapkamers en een grote zolder te vinden, groot genoeg voor een compleet gezin.

Bekijk actueel aanbod
image alt

Appartementen

Direct aan de Waal gelegen worden 2 statige appartementencomplexen gebouwd, genaamd Waalkroon I en Waalkroon II. In beide complexen zijn nog verschillende types appartementen beschikbaar. Kies jij voor een 3-kamer of 4-kamer appartement? Alle types hebben 1 of zelfs 2 balkons met uitzicht op de Waal en worden standaard luxe afgewerkt inclusief een complete keuken en badkamer.

Bekijk actueel aanbod

Contact

Wonen direct aan de Waal, met alle voorzieningen dichtbij. Zie jij dit wel zitten? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend een optie en een persoonlijk gesprek.

  Planning
  Actueel woningaanbod