Ben jij klaar voor het huis van je dromen?

12 april '19

Direct aan de Waal in Nijmegen komt een spiksplinternieuw gedeelte van Koningsdaal, een prachtig verlengstuk van de wijk die er al staat en het gedeelte wat nog in aanbouw is. Er is keuze uit royale stadsvilla’s, enkele met een heel bijzondere plattegrond en diverse bijzondere appartementen verdeeld over 2 gebouwen, voor ieder gezin een thuis.

Stadsvilla's

Koningsdaal fase 11 is een combinatie van 19 4-laagse stadsvilla's en 41 appartementen. Het merendeel van de woningen kijkt prachtig uit over de Waal en de karakteristieke brug over het water. Droom jij hier ook van? Kijk bijvoorbeeld eens naar bouwnummer 1 of bouwnummer 16, deze en nog een aantal andere stadsvilla's zijn direct beschikbaar en kun je vrijblijvend een optie op krijgen.

Appartementen

De Urban Villa's genaamd Waalkroon I en Waalkroon II huisvesten 41 appartementen in verschillende types, allemaal even prachtig en uitgevoerd met hoogwaardige materialen zowel aan de binnenkant als buitenkant. Parkeren doe je in de parkeerkelder onder de gebouwen op de voor jouw gereserveerde parkeerplek. Er zijn nog verschillende woningen beschikbaar, kijk bijvoorbeeld eens naar het hoekappartement bouwnummer 24 of naar het doorzonappartement bouwnummer 52. Deze en nog een aantal andere appartementen zijn direct beschikbaar en kun je vrijblijvend een optie op krijgen.

Ja ik wil!

Zeg jij volmondig ja tegen één van deze woningen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend een optie en een persoonlijk gesprek. Wij staan je graag te woord.

  Actueel aanbod
  Contact