Start verkoop Koningsdaal fase 9

14 december '17

Na lang wachten is het zover! Op woensdag 17 januari start de verkoop van alweer de 9e fase van Koningsdaal. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning? 

Inschrijfprocedure

Hoe maak je kans op een woning in Koningsdaal? Inschrijven voor de woningen kan niet bij onderstaande evenement maar gaat online, lees hier hoe dit in zijn werk gaat. Je leest hier ook hoe de toewijzing werkt, een belangrijk onderdeel hierbij is de financiële check.  Als er meerdere kandidaten zijn voor een bepaald bouwnummer én ze allemaal de financiële check hebben doorlopen, kijken we tenslotte naar het moment van aanmelden als belangstellende voor het betreffende project. De woning wordt uiteindelijk toegewezen aan degene die als langste staat aangemeld voor Koningsdaal. 

Evenement

Op woensdag 17 januari 19:00 uur tot 20:00 uur start de verkoop van Koningsdaal fase 9. Het evenement is in LIV (Verlengde Energieweg 50, Nijmegen). Tijdens het start verkoop evenement is er een mogelijkheid om vragen te stellen aan het Koningsdaal team. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Voor vragen over financiering (o.a. de GroenHypotheek) kun je terecht bij de Rabobank, zij zijn ook aanwezig. Om kans te maken op een woning in Koningsdaal hoef je niet fysiek aanwezig te zijn. Inschrijven kan alleen online

Meer over de woningen

De 30 woningen die in verkoop gaan (fase (9) zijn in dezelfde stijl als de woningen aan de Weutseweg en de Ferry Portierstraat.  De woningen liggen aan de Ferry Portierstraat, Nono Wardenaarstraat en Weurtseweg.  Het zijn drielaagse herenhuizen (circa 140 m2). Koopsommen vanaf €339.000 v.o.n. Deze woningen hebben meer zonnepanelen dan vorige fases, waardoor ze nog energiezuiniger zijn. Ze zijn zelfs zo energiezuinig dat een Rabobank GroenHypotheek mogelijk is. 

Begin januari meer informatie beschikbaar

Het team van Koningsdaal wenst jullie alvast hele fijne kerstdagen en een gelukkig 2017. Alle beschikbare informatie over Koningsdaal fase 9 staat nu online. Begin 2018 is er meer informatie beschikbaar. De definitieve koopsommen per bouwnummer, de kenmerken, de situatieschets en de beelden per bouwnummer zijn nu in de maak, begin januari kunnen wij dit delen.  Zodra wij meer informatie hebben delen wij dat direct in de nieuwsbrieven en op de website. 

Zie hoe mooi Koningsdaal nu al is. Foto's opgeleverde woningen
Welke woningtype heeft jouw voorkeur? Bekijk het woningaanbod van fase 9