Tijd voor de volgende fase!

2 september '16

Koningsdaal fase 7 was een groot succes, bijna alle woningen zijn verkocht. Daarom is het nu alweer tijd voor de start verkoop van Koningsdaal fase 8. Wij kijken erg uit naar de start verkoop van fase 8 en dat is al bijna!

Start verkoop

Koningsdaal fase 8 bestaat uit 8 stadsvilla's Vorstelijk (waarvan 2 hoekwoningen) en uit 12 herenhuizen Royaal (waarvan 4 hoekwoningen). De start verkoop is op donderdag 15 september 2016. Kun je niet zo lang wachten? De brochure is nu al te downloaden. 

Locatie

Op donderdag 15 september 2016 van 18:00-19:30 zal de start verkoop plaatsvinden in twee kijkwoningen aan de Weurtseweg. De kijkwoningen liggen bij het kruispunt Weurtseweg - Albert Trouwborstlaan. Herkenbaar aan de vlaggen voor de woning. 

Hapje en een drankje

Tijdens de start verkoop zullen de ontwikkelaars (Trebbe en BPD) uitleg geven over Koningsdaal. Op deze dag mogen de brochures niet ontbreken. De makelaars van Hendriks Makelaardij zullen de brochures uitdelen en vragen beantwoorden. Tot slot is Rabobank ook aanwezig om alles te kunnen vertellen over het kopen van een nieuwbouwwoning. Jullie zijn van harte welkom voor een hapje en een drankje. Tot de 15e! 

Welke woningen gaan in verkoop? De woningen
Bij wie kan ik terecht voor vragen? Contact