Toewijzing heeft plaatsgevonden

31 juli '17

De toewijzing heeft inmiddels plaatsgevonden en de bouwnummers zijn verdeeld. Met 114 unieke inschrijvingen op 20 woningen is gebleken dat het project veel aandacht geniet. Voor de herenhuizen was extreem veel interesse. Gelukkig bestaat het aanbod van de volgende fase (fase 9) dan ook uit maar liefst 30 herenhuizen. Fase 9 gaat waarschijnlijk eind oktober in de verkoop. 

Reserve

Diegene die helaas geen woning hebben toegewezen gekregen zijn automatisch reservekandidaat. De ervaring leert dat ook reserve kandidaten nog een kans hebben om voor een woning in aanmerking te komen. Wanneer er een woning vrij komt zullen wij deze opnieuw toewijzen. Er is geen volgorde van kandidaten op de reservelijst. Indien er alsnog een bouwnummer voor je wordt gereserveerd, word je hierover telefonisch benaderd worden en wordt er een verkoopgesprek met je ingepland door één van onze makelaars.

Volgende start verkoop

Mocht je deze keer niet bij de gelukkigen hebben gezeten, dan kunnen wij jullie alvast melden dat wij eind oktober met fase 9 in verkoop gaan. Bij het woningaanbod kan je je alvast aanmelden voor deze woningen. Dit doe je door op Herenhuizen fase 9 te klikken en onderaan de pagina het grijze formulier ''Wil je op de hoogte blijven?'' in te vullen. 

Zie hoe mooi Koningsdaal nu al is. Foto's opgeleverde woningen
Welke woningtype heeft jouw voorkeur? Bekijk het woningaanbod van fase 9