Toewijzing heeft plaatsgevonden

30 juni '17

De toewijzing heeft inmiddels plaatsgevonden en de bouwnummers zijn verdeeld. Met ruim 175 inschrijvingen op 35 woningen is gebleken dat het project veel aandacht geniet. Als voorbeeld hebben maar liefst 68 mensen zich voor bouwnummer 21 ingeschreven.

Reserve

Diegene die helaas geen woning hebben toegewezen gekregen zijn automatisch reservekandidaat. De ervaring leert dat ook reserve kandidaten nog een kans hebben om voor een woning in aanmerking te komen. Wanneer er een woning vrij komt zullen wij deze opnieuw toewijzen. Er is geen volgorde van kandidaten op de reservelijst. Indien er alsnog een bouwnummer voor je wordt gereserveerd, word je hierover telefonisch benaderd worden en wordt er een verkoopgesprek met u ingepland door één van onze makelaars.

Volgende start verkoop

Mocht je deze keer niet bij de gelukkigen hebben gezeten, dan kunnen wij jullie alvast melden dat wij in augustus met fase 10B in verkoop gaan. Deze fase bestaat uit de bouwnummer 36 t/m 55. Je leest hier alles over in de brochure.  Bij het woningaanbod kan je je alvast aanmelden voor deze woningen. Dit doe je door op jouw favoriete woningtype (fase 10B) te klikken en onderaan de pagina het grijze formulier ''Wil je op de hoogte blijven?'' in te vullen. 

Zie hoe mooi Koningsdaal nu al is. Foto's opgeleverde woningen
Welke woningtype heeft jouw voorkeur? Bekijk het woningaanbod van fase 10b