Tuin tegelijk klaar met je huis

1 april '19

Direct genieten in je eigen tuin. Een schone binnenkomst zonder inloop van vuil en zand. De tuinen van de stadsvilla's in Koningsdaal fase 11 worden standaard opgeleverd met een ingerichte tuin, de kosten voor het inrichten van je tuin zijn opgenomen in de koopsom van de woning en kun je meefinancieren in je hypotheek.

Wat kun je verwachten?

In het tuinklaarpakket is opgenomen een volwaardig en compleet terras, voorzien van een aantal onverharde vlakken voor je planten en bloemen. De bestrating zal aansluiten op het achterpad van je woning. Uiteraard kun je kiezen uit verschillende stijlen zodat je tuin helemaal aansluit bij jouw persoonlijke smaak. Afhankelijk van welke stijl je kiest, zijn er verschillende afmetingen en kleuren tegels beschikbaar. De tuinen worden onderling gescheiden door een schutting met betonsysteem en douglas houten plankenscherm. Zo zit je gelijk heerlijk beschut in je nieuwe tuin. Download de brochure Tuinklaar Koningsdaal fase 11 hoe jij je droomhuis helemaal compleet maakt.

Download brochure tuinklaar

Stijl natuurlijk

Koningsdaal fase 11

Stijl modern

Koningsdaal fase 11

Stijl klassiek

Koningsdaal fase 11

Nu in verkoop!

De stadsvilla's en appartementen van Koningsdaal fase 11 zijn nu in verkoop. Zie jij wonen aan de Waal met uitzicht op de karakteristieke brug wel zitten? neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk gesprek.

  Contact
  Woningaanbod