Een update

16 februari '17

De bouw van Koningsdaal vordert snel! Met dit berichtje geven wij jullie een update. Het gros van de foto’s betreft de bouw van de 48 woningen (fase 5 en 6). Daarnaast zijn er enkele foto's van de bouw van de 19 appartementen. 

Voortgang appartementen

Op onderstaande foto's is de progressie goed te zien, het volgende is uitgevoerd: De fundering is gerealiseerd, begane grond vloeren zijn gelegd. Vloer is afgestort en de dragende kalkzandsteenwanden zijn geplaatst. De wanden worden met een klein lijmkraantje gelijmd. Na het lijmen plaatsen wij de onderstempeling welke de breedplaatvloeren van de verdiepingsvloer moeten gaan dragen, dit zijn rijen met schroefstempels welke op een steigerplank geplaatst worden met daaroverheen een balklaag.

Voortgang fase 5 en 6

Wanneer je begin maart over de Laan van Oost-Indië loopt, zul je zien dat alle woningen uit de steigers zijn. De woningen aan de Winselingseweg zijn nog niet uit de steigers maar ook daar gaat de bouw ook voorspoedig. Trebbe houdt alle kopers via de mail op de hoogte over de verwachte opleveringsdatum. Deze datum komt steeds dichterbij! 

Bekijk de schetsen! Eerste beelden volgende fase
Ik heb een vraag! Contact