Feest in Koningsdaal

15 september '16

Vandaag vierden wij in de volle zon de start verkoop van Koningsdaal fase 8! Koningsdaal fase 8 bestaat uit 8 stadsvilla's Vorstelijk (waarvan 2 hoekwoningen) en uit 12 herenhuizen Royaal (waarvan 4 hoekwoningen). De brochure werd uitgedeeld en dankzij vriendelijke kopers waren er ook twee prachtige herenhuizen te bezichtigen, hartelijk dank daarvoor. 

Kon jij niet bij de start verkoop zijn?

Kon jij er vanavond niet bij zijn? Geen zorgen alle informatie die je nodig hebt is op deze website te vinden. Ga daarvoor naar het woningaanbod klik op jouw favoriete woning en ga naar downloads. Hier vind je bijvoorbeeld de brochure, de pure verkooptekening van het betreffende bouwnummer, de prijslijst (inclusief tuindieptes). Wil jij graag een uitbouw maar weten hoe duur dat is? Bekijk dan onder de downloads ook het meerwerkkostenoverzicht. 

Ja ik wil! Hoe kan ik inschrijven?

Belangstelling voor één of meerdere Herenhuizen en Stadsvilla's kun je kenbaar maken door inlevering van het aanmeldingsformulier, welke ook onder downloads bij het betreffende bouwnummer te vinden is. Dit formulier dient uiterlijk donderdag 22 september 12:00  te zijn ontvangen door Hendriks Makelaardij.
 
Robin Groenhuis
Hendriks Makelaardij
Burchtstraat 124
6511 RJ Nijmegen
024-381 82 50
06-20 13 54 83
r.groenhuis@hendriks.nl

Wanneer weet ik meer?

Na 22 september zullen de Herenhuizen en Stadsvilla's worden toegewezen. Bij meerdere inschrijvingen per woning zal er een loting plaatsvinden. Iedereen die zich inschrijft wordt voor 29 september geïnformeerd over de uitkomst van de toewijzing. Vervolgens wordt aangevangen met de verkoopgesprekken.

Ik heb nog een vraag!

Mocht je na het lezen van de verkoopdocumentatie nog vragen hebben, neem dan contact op met Robin Groenhuis van Hendriks Makelaardij. Hij is te bereiken op 024-381 82 50 of via r.groenhuis@hendriks.nl

 

Bekijk het woningaanbod! De woningen
Bekijk de 10 voordelen van nieuwbouw De voordelen