Voor welke kleur van het jaar 2020 kies jij?

23 april '20

Histor en Flexa maken elk jaar de kleur van het jaar 2020 bekend. Dit jaar is het Chinese Porcelain en Tranquil Dawn. Ontdek hoe deze kleuren de sfeer in jouw huis compleet kunnen veranderen. Welke kleur spreekt jou het meeste aan?

Tranquil Dawn

Ons dagelijks leven wordt steeds digitaler en hectischer. We hebben behoefte aan meer rust en persoonlijk contact. De kleurexperts van Flexa hebben zich daarom laten inspireren door de kleuren van het ochtendlicht. De Flexa kleur van het jaar 2020: Tranquil Dawn. Een frisse kleur die tussen groen, blauw en grijs in zit en kalmte uitstraalt.

Als je deze kleur op de muur aanbrengt en vervolgens naar het effect van een zonsopgang kijkt, zal je zien dat de kleur verandert. Wanneer je Tranquil Dawn combineert met zachte zandtinten en pure materialen zoals linnen, hout, marmer en planten creëer je een relaxte sfeer die zowel in de woonkamer als slaapkamer een rustige basis vormt. Wat vind jij van deze licht groen grijze kleur? Krijg je hier ook energie van?

Chinese Porcelain

De diepe donkerblauwe kleur Chinese Porcelain is door Histor gekozen als kleur van het jaar 2020. Iedereen heeft het druk, daarom is een rustig thuis belangrijker dan ooit. Chinese Porcelain is een prachtige mix van kobalt- en inktblauw en brengt kalmte en rust in je interieur. De diepe, krachtige blauwtint geeft je het gevoel dat je dichterbij de natuur bent.

Denk maar aan een helderblauwe lucht of woeste zee. Chinese Porcelain is goed toe te passen in de meeste interieurs van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel. De kleur combineert goed met andere warme trendy kleuren, zoals bordeaux, groen, okergeel en goud of andere blauwtinten. Wat vinden jullie van de nieuwe trend kleur? Zou je hem toepassen in huis?

Iets vragen? Contact
Welk huis kies je? Woningen