Een hypotheek voor jouw duurzame nieuwbouwwoning

30 januari '18

Koop je een milieuvriendelijke en duurzame nieuwbouwwoning in Koningsdaal? Dan kan de Rabo GroenHypotheek interessant voor je zijn. Met een GroenHypotheek krijg je tijdens de eerste rentevaste periode 0,5% korting op de hypotheekrente voor 10 jaar vast. Voor het aanvragen van een Rabo GroenHypotheek heb je een Groenverklaring nodig, alle woningen van Koningsdaal hebben een dergelijke Groen verklaring. Deze Groenverklaring wordt afgegeven voor 10 jaar. je krijgt rentekorting op uw GroenHypotheek voor de duur van uw Groenverklaring.

EPC-waarde van 0,26 of lager

Hoe energiezuinig een woning is, wordt uitgedrukt in een EPC-waarde (Energie Prestatie Coëfficiënt). Deze waarde geeft de hoeveelheid energie aan die er nodig is om een woning te verwarmen, ventileren en verlichten. Hoe lager de EPC-waarde hoe energiezuiniger de woning, hoe beter de woning is voor ons klimaat. De woningen in Koningsdaal hebben een EPC-waarde van 0.26. Lees alles over de rentekorting Rabo Groenhypotheek hier.

Jouw persoonlijke Rabobank

Een huis kopen is een spannend proces. Mendy Kusters van de Rabobank Rijk van Nijmegen denkt graag met je mee. Zij kan inzicht geven in de financiële zaken die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame nieuwbouwwoning? Dan kan de Rabo GroenHypotheek interessant voor je zijn. Bel Mendy op 024 381 85 00 voor meer informatie of het maken van een afspraak. Een e-mail sturen kan ook naar mendy.kusters@rabobank.nl

Jouw huis financieren

Een huis kopen is de grootste aankoop in een mensenleven. Met veel keuzes die je als koper moet maken. Rabobank Rijk van Nijmegen helpt je hier graag mee!

Heb je een vraag? Contact
Welke stappen doorloop je voor het aanvragen van een financiering? Meer informatie