Voorlopige plattegronden stadsvilla's beschikbaar

25 januari '19

Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? De voorlopige plattegronden voor de stadsvilla's van Koningsdaal fase 11 staan nu online. Ga naar het woningaanbod en bekijk de indelingen onder het kopje 'downloads' onder het woningtype.

Bepaal je indeling

De voorlopige plattegronden die je kan downloaden onder het woningaanbod corresponderen met de bouwnummers die hierboven in de verkavelingskaart staan ingetekend. Bouwnummers 6 t/m 14 zijn de stadsvilla's aan de Waal (Blok B). Links zie je bouwnummers 1 t/m 6 (Blok A) en rechts bouwnummers 15 t/m 19 (Blok C). 

Wanneer je de plattegronden bekijkt krijg je direct een goede indicatie hoe de woningen zijn ingedeeld. Kun jij je al voorstellen hoe je de woning wilt inrichten? Laat je gedachten de vrije loop! Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om je huis naar wens aan te passen. Daarover informeren we je graag zodra de plattegronden definitief zijn.

De plattegronden voor de appartementen in Koningsdaal fase 11 publiceren we later op de website. 

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte door een Mijn Eigen Huis account aan te maken. Als je een woningtype leuk vindt, klik dan op het hartje, dan komt het woningtype in je favorieten te staan.

Welke woningen komen er in Koningsdaal fase 11? Bekijk het woningaanbod
Wanneer gaat Koningsdaal fase 11 in verkoop? Bekijk de planning