Voortgang Koningsdaal fase 10

3 september '18

We geven de Koningsdaal fase 10 kopers graag een update van de werkzaamheden, nodigen ze graag uit voor een bezichtiging in hun woning en geven een prognose voor oplevering. 

Update werkzaamheden

Op dit moment loopt de ruwbouw ten einde en zijn ze op de bouwplaats druk bezig met het metselwerk, het aanbrengen van de dakbedekking en het monteren van de daken. De afbouwfase is inmiddels gestart en de eerste trappen en binnenwanden zijn geplaatst. Aansluitend volgt dan onder andere het aanbrengen van de vloerverwarming, dekvloer smeren, aanbrengen tegelwerk, stucwerk en nog tal van werkzaamheden.

Update bouw Koningsdaal fase 10 Nijmegen

Bezichtiging woning

Het is weer enige tijd geleden dat de kopers van Koningsdaal fase 10 hun woning hebben bezichtigd. Klokgroep organiseert daarom een kijkdag. Omdat de bouwnummers 36 tot en 55 qua uitvoering in een verder stadium zijn dan de bouwnummers 1 tot en 35 zijn er twee kijkdagen. 

- Bezichtiging bouwnummers 36 tot en met 55 op donderdag 4 oktober van 15.30 uur tot 16.30 uur.
- Bezichtiging bouwnummers 1 tot en met 35 eind november. (definitieve datum volgt nog)

Oplevering woning

Naar verwachting worden de de eerste woningen, bouwnummers 43 tot en met 55, dit jaar opgeleverd. De opleverprognose voor de overige woningen is het eerste kwartaal van 2019.

  Planning
  Contact