Wanneer start de verkoop van fase 11?

30 november '18

Jullie geduld wordt al even op de proef gesteld en ook wij willen zo snel mogelijk in verkoop met Koningsdaal fase 11. Maar zorgvuldigheid staat bovenaan en helaas hebben we te maken met een aantal factoren, die een start verkoop eind dit jaar in de weg staan. We lichten dit graag even toe.

Start verkoop datum uitgesteld

De verkoop van Koningsdaal fase 11 is uitgesteld. Het is een complex nieuwbouwplan waarbij we rekening moeten houden met archeologie, waterschap en geluid. Hierdoor hebben we vertraging opgelopen in de voorbereidende fase. Daarnaast zijn we de woningen nu aan het optimaliseren. En wordt de omgevingsvergunning eind dit jaar aangevraagd o.b.v. hiervan worden de verkoopstukken voorbereid.

Wat is nu de planning?

We verwachten dat zowel de appartementen als de eengezinswoningen in maart 2019 in verkoop gaan. De bouw van alle woningen start dan in het najaar van 2019. Naar verwachting worden de eengezinswoningen dan in de zomer van 2020 opgeleverd en volgen de appartementen in het voorjaar van 2021. Uiteraard is deze planning onder voorbehoud van wijzingen.

  Planning
  Woningaanbod