Welkom in Koningsdaal

Er is veel informatie beschikbaar over de allerlaatste stadsvilla en de appartementen van Koningsdaal fase 11. Heb je wat gemist? We zetten graag alle informatie voor je op een rijtje.

Koningsdaal Waalfront Nijmegen

Maak kennis met de makelaar

Janneke Wenting is als kandidaat-makelaar al zeer geruime tijd werkzaam bij Hans Janssen Garantiemakelaars in Nijmegen, gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwprojecten. Janneke is voor BPD betrokken bij de verkoop van woningen en appartementen in Koningsdaal, Havenkade en Park Fort Krayenhoff en is daarmee zeer bekend met de projecten in Waalfront - Nijmegen.

Contact

Online een optie aanvragen

Heb je interesse in de allerlaatste stadsvilla of een van de appartementen in Waalkroon I en II en je ziet dat deze nog vrij is? Dan kun je heel eenvoudig zelf direct een optie aanvragen via deze website. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen. We leggen je graag uit hoe het werkt!

Vraag optie aan
Nieuwbouw Waalfront Nijmegen
Nieuwbouw Waalfront Nijmegen

Virtuele tour

De laatste stadsvilla van Koningsdaal (bouwnummer 2) is volledig afgewerkt. De wanden, vloeren, keuken en badkamer zijn woonklaar gemaakt en zelfs de tuin is al voor je aangelegd. Neem een kijkje in de virtuele tour, hier wil je toch wonen?

Kijk 360-graden rond

Bringme box

Nog een voordeel van wonen in Koningsdaal! In de entree van Waalkroon I en II komt namelijk iets heel bijzonders, genaamd de Bringme Box. Met Bringme Box wordt je leven een stukje eenvoudiger gemaakt. Bestellingen ontvangen, iets wat niet past makkelijk terugsturen of je overhemden laten strijken? 

Lees hier alles over Bringme Box
Nieuwbouw Waalfront Nijmegen
Nieuwbouw Waalfront Nijmegen

Digitale brochure

Het mogelijk om een brochure te downloaden van je favoriete bouwnummer in Koningsdaal fase 11. Ideaal als je je nieuwe droomwoning aan je ouders, familie of vrienden wilt laten zien op het eerst volgende verjaardagsfeestje, of het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Hoe het werkt? 

Dat leggen we je graag uit!

Download alle verkoopdocumenten

Als je een woning of appartement wilt kopen in Koningsdaal fase 11 wil je natuurlijk alle details weten. De verkoopdocumenten per fase zijn te downloaden vanuit jouw persoonlijke account op deze website, maar zijn ook te vinden op de pagina van jouw favoriete bouwnummer. Alvast een account aanmaken en je voorbereiden op de koop? 

Lees alles over Mijn-Eigen-Huis
Nieuwbouw Waalfront Nijmegen
Nog niet alles duidelijk? Veel gestelde vragen
Bekijk welke woningen beschikbaar zijn Actueel woningaanbod