Koningsdaal
Logo Logo

LIV Woonbelevingscentrum

Een nieuwe woning, fantastisch! Met je droomhuis bezig zijn geeft voldoening, maar kost ook veel tijd. Het is fijn als je niet afzonderlijk naar de makelaar, hypotheekadviseur en keuken- en badkamershowroom hoeft. Bij het woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen vind je alle betrokken partijen onder één (groot!) dak. Samen zorgen we ervoor dat je nieuwe woning helemaal aansluit bij je wensen, behoeften en verwachtingen. 

Vier modelwoningen

In de showroom met een oppervlakte van meer dan 3.000 m2 staan vier modelwoningen op ware grootte. De vier eigentijdse woningen zijn volledig ingericht en variëren in indeling en stijl, maar zijn zeer goed te vergelijken met het huis dat jij hebt gekocht. Loop door de woning, laat je inspireren en krijg een perfecte indruk van afmetingen, materialen, afwerkingen en mogelijkheden.

Advies op maat

Bij LIV krijg je vakkundige begeleiding van adviseurs op het gebied van bijvoorbeeld wonen, bouwopties, keuken en badkamers, inrichten en financiën. Zo heb je in LIV de gelegenheid al jouw wensen of vragen door te spreken met de makelaar, die tijdens jouw aankooptraject gaat optreden als een ‘wooncoach’. Op deze manier krijg je een helder beeld van alle mogelijkheden en financiële ruimte voor zaken als meerwerk en inrichting.

Heb je in dit plan jouw huis gekocht? Dan ga je samen met onze kopersbegeleider alle bouwgerelateerde zaken doorspreken. Stap voor stap doorloop je het proces en maak je de juiste keuzes voor jouw droomwoning.

Altijd welkom

Wij hebben net onze deuren geopend. Wil je graag langskomen, maak dan een afspraak. Wij helpen je graag!

>> plan een afspraak voor LIV Wonen in

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?