Bereikbaarheid nieuwbouw Park Fort Krayenhoff

Onder de 3 parkpaviljoens komt een grote ondergrondse parkeergarage. Dat betekent nooit meer zoeken naar een parkeerplek! Dicht gelegen bij De Oversteek rijd je in een paar minuten naar de overkant van de Waal. En ook het centraal station en het stadscentrum zijn niet ver weg. De binnenstad is zelfs op nog geen 10 minuten loopafstand.

image alt

De auto brengt je overal

Wanneer je je ondergrondse parkeergarage uitrijdt, kun je via de Laan van Oost-Indië twee kanten uit. Draai je rechts de weg op dan ben in binnen een paar minuten bij stadsbrug De Oversteek. En al goed op weg richting N325 en de A15. Draai je links de Laan van Oost-Indië op, dan ga je dieper Waalfront in richting het Nijmeegse stadscentrum.

image alt

Met de fiets stad of regio in

Hoe groen wil je het hebben vanuit Park Fort Krayenhoff? Pak je fiets uit de ondergrondse berging en trap in zo’n 5 minuten naar de binnenstad van Nijmegen of het centraal station. Via stadsbrug De Oversteek kom je ook vlot aan de overkant van de Waal of verder de regio. Geniet van de omgeving en de wind door je haren!

Pak het openbaar vervoer

Het centraal station van Nijmegen ligt op zo’n 15 stevige wandelminuten van Park Fort Krayenhoff. Natuurlijk kun je ook een van de stadsbussen pakken die af en aan rijden op de Weurtseweg. Vanuit het station van Nijmegen brengt de trein je in zo’n 12 minuten naar Arnhem, of verder de regio in. 

Wat kan ik allemaal in de buurt doen? Voorzieningen
Welke woningen worden hier gebouwd? Woningaanbod