Stort keldervloer

3 juni '21

De ijzervlechters en betonbouwers zijn flink aan de slag in de bouwput! Trebbe gaf eerder aan ernaartoe te werken om in de tweede helft van juni 2021 de keldervloer te storten. Dit is wat specifieker geworden: het streven is vrijdag 18 juni 2021. Let wel, dit is en blijft een indicatie! Zodra de datum definitief is, zullen zij u hiervan op de hoogte stellen. En zelfs dan bouwen we een reserve in want mocht het op deze dag teveel gaan regenen, dan wordt de stort alsnog verplaatst.

Stort werkvloer

Donderdag 3 juni 2021 wordt de eerste helft van de werkvloer gestort.
Zoals het woord zegt: een vloer waarom gewerkt kan worden - om (onder andere) de wapening van de keldervloer aan te brengen. Zo is er een goede ondergrond om te werken en om de keldervloer op te storten.

Gele en blauwe emmers

Misschien is het je al opgevallen, maar de bouwput is op dit moment bezaaid met gele en blauwe emmers “op de kop”. Dit is puur als valbescherming bedacht en ingezet, de wapeningsstaven steken her en der best gevaarlijk uit het reeds gestorte beton.

Productie achter de schermen

Niet alleen op deze locatie wordt gebouwd, ook her en der in het land zijn de bouwpartners druk met het prefabriceren van elementen. Hierbij enkele foto’s vanaf de werf van Vebo prefab elementen in Bunschoten, leverancier van de betonnen kolommen en trappen.

Waalfront Nijmegen
Waalfront Nijmegen
Waalfront Nijmegen

Rupskraan op de bouwplaats

Tot de bouwvak wordt gebruik gemaakt van mobiele kranen om bouwmaterialen op zijn plek te hijsen. Pas na de bouwvak, als de begane grondvloer gelegd is en het terrein rondom de parkeerkelder geëgaliseerd is, wordt een mobiele rupskraan ingezet. Er wordt geen vaste torenkraan opgebouwd.

Stand verkoop

Er moeten nog enkele handtekeningen worden gezet, maar voor alle appartementen zijn kopers in beeld! Dus voorzichtig durven wij nu al te zeggen: “100% verkocht!” Trebbe gaat ervanuit dat je zo nu en dan langs de bouwplaats loopt om de werkzaamheden te volgen. Mocht dit niet lukken: kijk vooral op de site van www.gersfotografie.nl van onze “huisfotograaf” Ger Neijenhuyzen.

  Planning
  Contact