De bouwnummers van Paviljoen 2 en 3 staan online

2 juli '20

De bouwnummers met de vanaf prijzen en plattegronden staan online. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod.

Woningaanbod bekijken

Welk woningtype spreekt jou het meeste aan?

De 28 duurzame appartementen van paviljoen 2 en 3 zijn allemaal even comfortabel en compleet. Alle appartementen zijn voorzien van een complete badkamer en luxe keuken. Welk appartement spreekt jou het meeste aan? Heb je interesse in een 3- of een 4-kamer appartement? Of ga jij voor één van de 4 penthouses op de bovenste verdieping? 

Hoewel de definitieve prijzen voor de appartementen in paviljoen 2 en 3 nog niet zijn vastgesteld, zijn er nu wel indicatieprijzen bekend. Het goedkoopste appartement heeft een v.o.n. prijs van €384.500 v.o.n. en het duurste appartement kost €725.000 v.o.n. Heb je al een appartement op het oog? Kijk dan snel bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget valt. Uiterlijk een week voordat de verkoop start zijn de definitieve v.o.n. prijzen bekend. 

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van dit nieuwbouwplan in de Waalfront. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter onder het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. De komende tijd krijg je dan als eerste de nieuwste informatie over paviljoen 2 en 3. Ook ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke account. Het is dus belangrijk om zo'n account van tevoren aan te maken.

  Bekijk het woningaanbod
  Een account aanmaken