Definitieve artist impressions en brochure

27 mei '20

Volgende week start de verkoop van Park Fort Krayenhoff Paviljoen 1! Heb jij je favoriete appartementen al gekozen, of twijfel je nog? Misschien dat de definitieve exterieur en interieur beelden je kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Vervolgens kan je ook een brochure downloaden van jouw favoriete woning. Handig toch!

Download je eigen brochure

Vanaf nu is het mogelijk om een brochure te downloaden van je favoriete bouwnummer in Paviljoen 1. Ideaal als je je nieuwe droomappartement aan je ouders, familie of vrienden wilt laten zien, of het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit! Ga naar de pagina Woningen, klik op jouw favoriete bouwnummer en scroll naar beneden naar de button 'Brochure aanvragen'. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete bouwnummers? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

Zo mooi wordt de Park Fort Krayenhoff

Wat zijn de beelden prachtig geworden! Alle exterieur en interieur beelden zijn inmiddels op de website gezet en binnenkort worden deze nog aangevuld met 360-graden beelden met uitzicht vanaf de balkons. Je kunt ze hieronder bekijken of onder het woningaanbod. Zie jij jezelf al wonen in een karakteristiek appartement met uitzicht op de Waal? Kijk dan ook eens binnen bij één van deze woningen. Door de interieur beelden krijg je namelijk een goed beeld hoe de appartementen zijn ingedeeld. Elk appartement is net weer even anders door de unieke vorm van het gebouw.

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod