Eerste paal geslagen in Park Fort Krayenhoff Nijmegen

16 maart '21

Goed nieuws! Onlangs is er gestart met de bouw van appartementencomplexen Park Fort Krayenhoff in Waalfront Nijmegen. Er komen 42 comfortabele nieuwbouwappartementen, verdeeld over drie kleinschalige woonpaviljoens.

image alt

Park Fort Krayenhoff

Op de plek waar Fort Krayenhoff vroeger stond, worden de contouren van de vesting weer zichtbaar. De oude fortmuren en de gracht vormen de basis voor het groene Park Fort Krayenhoff én de natuurlijke zichtlijn waarlangs de drie diamantvormige, kleinschalige parkpaviljoens komen. Dit wordt een rustgevende plek, midden in het groen en met uitzicht op het kabbelende water van de Waal.

De vormgeving van de drie paviljoens, met ieder vijf bouwlagen, is geïnspireerd op de diamantvorm van de lunetten van het verdedigingsbolwerk. In het oplopende fort park is een half ondergrondse parkeerlaag geïntegreerd die de paviljoens met elkaar verbindt. Hierdoor liggen de paviljoens iets opgetild ten opzichte van het park waardoor ook op de begane grond privacy is gewaarborgd. 

Wil jij wonen in Park Fort Krayenhoff

Park Fort Krayenhoff biedt voor ieder wat wils. Zo hebben de 4-kamerappartementen ruimte voor een kookeiland en krijgen alle appartementen vloerverwarming. Extra fijn, elke appartment beschikt over een eigen parkeerplaats en ze hebben allemaal energielabel A.

En het mooie is, er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Omdat de bouw al is gestart, ontvangt de eerste bewoner naar verwachting rond de zomer van 2022 de sleutel van het nieuwe appartement. Wil jij niet al te lang wachten op je nieuwbouwwoning en ben je nieuwsgierig geworden? 

Bekijk snel het actuele woningaanbod
  Ik heb een vraag
  Meer nieuws lezen