De woningtypes van paviljoen 1 & 2 staan online

16 juni '20

De woningtypes met de vanaf prijzen per type van Paviljoen 2 & 3 staan online. Welk appartement is jouw favoriet? Bekijk snel het nieuwe woningaanbod.

Woningaanbod bekijken

Welke type appartement spreekt jou het meeste aan?

De 28 duurzame allemaal even comfortabel en compleet. Alle appartementen zijn voorzien van een complete badkamer en luxe keuken. Tevens heeft elk appartement een heerlijke buitenruimte die uitkijkt over de Waal, het park of de stad Nijmegen. Welke appartement spreekt jou het meeste aan? Heb je interesse in een 3-kamer appartement of kies je toch liever voor één van die prachtige penthouses?

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van Park Fort Krayenhoff Paviljoen 2 & 3 in Waalfront. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter onder het woningtype van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. De komende tijd krijg je dan als eerste de nieuwste informatie over deze fase. Ook ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke account. Het is dus belangrijk om zo'n account van tevoren aan te maken.

  Bekijk het woningaanbod
  Een account aanmaken