Nieuwe Woningenpagina voor Park Fort Krayenhoff

29 april '20

Heb je het al gezien? De pagina Woningen is vernieuwd! Het is nu nog duidelijker waar de prachtige appartement complexen komen te staan en waar welk bouwnummer gesitueerd is.

Wat is er nieuw?

Op de nieuwe pagina Woningen zie je in het overzicht welke bouwnummers er zijn en wat de status van dit type is. Zo weet je direct of jouw favoriete appartement in de voorbereidende fase zit, in verkoop of verkocht is, of inmiddels in aanbouw of bewoond. Zodra je op een wbouwnummer klikt, is op het naastgelegen beeld meteen zichtbaar waar dit appartement gelegen is. Selecteer vervolgens via de kaart of via de bouwnummerlijst, de woning waar jij meer informatie over wilt hebben. Staan de bouwnummers nog niet op de website? Dan worden alle details van het woningtype getoond.

Maak het vinden van jouw droomwoning nog makkelijker door de selectie te verfijnen. Filter op prijsklasse, woonoppervlakte, beschikbaarheid en/of woningtype om een nog beter overzicht te krijgen. Heb je meerdere woningtypen met het hartje gemarkeerd als favoriet? Dan kun je deze woningen in je Mijn Eigen Huis-account met elkaar op een groot aantal punten vergelijken.

Bekijk de vernieuwde pagina Woningen

Planning Park Fort Krayenhoff

Je hebt al een tijdje niets gehoord over Park Fort Krayenhoff, maar we hebben niet stil gezeten. De 3 paviljoens zijn opnieuw de tekentafel op gegaan en inmiddels zijn de ontwerpen definitief afgerond. Dit houdt in dat we in de komende weken steeds meer kunnen gaan laten zien en we gaan voorbereiden voor een komende start verkoop. De datum staat met potlood in de agenda's, zodra we hier meer over kunnen vertellen, doen we dat direct. We streven er naar om voor de zomervakantie van 2020 de eerste appartementen in verkoop te brengen. Wil je op de hoogte blijven van de vorderingen? Laat je gegevens achter onder jouw favoriete bouwnummer.

Feedback geven? We horen graag je mening
Een nieuwbouwwoning kopen? Zo werkt het!