Uitzicht uitgelicht!

23 maart '21

Een nieuwbouw appartement kopen is niet niks. Je koopt jouw droomwoning op basis van een aantal tekeningen op papier en het is lastig voor te stellen hoe je appartement er uit gaat zien. Het uitzicht vanaf je balkon of terras in het bijzonder en dit kunnen we ons goed voorstellen. Daarom hebben wij een aantal 360-graden beelden laten maken waarbij je het uitzicht kunt bewonderen vanaf verschillende balkons in Park Fort Krayenhoff.

Door de bijzondere diamantvorm van de 3 paviljoens heeft elk type appartement een plattegrond waar optimaal het zonlicht naar binnen kan schijnen. Op de hoeken van de paviljoens zijn de balkons en terrassen te vinden, ieder met een eigen uitzicht over de Waal, het park en de stad Nijmegen.

Uiteraard zijn de appartementen in Park Fort Krayenhoff van alle gemakken voorzien. Een compleet uitgeruste keuken, een badkamer met douchehoek, een apart toilet, inpandige berging en technische ruimte en 2 of meer volwaardige slaapkamers. Hier is het wakker worden met het mooiste uitzicht over het Park, De Waal of de stad Nijmegen.

Interesse?

Ben jij verliefd geworden op een van deze heerlijke appartementen? Bekijk dan het actuele aanbod op de website en vraag vrijblijvend een optie aan. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust via chat, mail of telefonisch. We staan je graag te woord.

Actueel aanbod
  Contact
  Actueel aanbod