Update planning

29 oktober '19

We hadden een strakke planning om eind 2019 met het eerste appartementencomplex van Park Fort Krayenhoff in verkoop te gaan. Helaas hebben we de planning moeten aanpassen.

In het voorjaar van dit jaar heeft Park Fort Krayenhoff een prachtige eigen plek gekregen op de website van Waalfront. In dat nieuwsbericht hebben we aangegeven dat de uitwerking van de appartementen meer tijd kost dan verwacht. De ontwikkeling van de 3 diamantvormige gebouwen is complex en de constructie van de gebouwen is een belangrijk punt van aandacht. De details in de constructie zijn nog niet voldoende uitgewerkt om in verkoop te kunnen gaan.

Helaas loopt hierdoor de planning wederom uit en kunnen we stellen dat de verkoop van het eerste appartementencomplex niet meer in 2019 zal plaatsvinden. Wanneer de verkoop wel start is nog niet duidelijk, maar als je je inschrijft onder jouw favoriete appartement, houden we je op de hoogte van de voortgang.

Kun je niet wachten?

Neem dan eens een kijkje bij het woningaanbod van Koningsdaal fase 11. Hier is de bouw inmiddels gestart en er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk gesprek.

Woningaanbod Koningsdaal fase 11
  Planning
  Contact