Voortgang werkzaamheden bouwplaats Krayenhoff

20 december '21

Het uitvoeringsteam meldt dat de voortgang op dit moment conform planning verloopt.
Afkloppen, op dit moment heeft Trebbe geen tot minimale uitval van mankracht door Corona. Ook de levering van prefab bouwelementen verloopt naar wens. En bovenal: de weergoden zijn ons op dit moment nog gunstig gestemd.

Bereiken hoogste punt

De betonstort van de dakvloer paviljoen 1 is in de planning verplaatst van 24 naar 23 december aanstaande. Dit omdat de betoncentrale op 24 december al gesloten is in verband met de kerstvakantie. Het is niet helemaal correct om dit te bestempelen als “bereiken hoogste punt” eerste paviljoen, de liftopbouw komt nog hoger te liggen dan deze dakvloer. Het leggen van de prefab betonnen dakplaat van de liftopbouw staat op de planning voor de eerste werkweek van 2022.

Het storten van de dakvloer paviljoen 2 staat op de planning voor vrijdag 14 januari en paviljoen 3 voor vrijdag 21 januari 2022.

Krayenhoff
Krayenhoff

Volgorde oplevering appartementen

De routing (volgorde) van opleveren is nu ook vastgelegd binnen de paviljoens zelf:
Eerst de appartementen in paviljoen 1 van boven naar beneden, dan paviljoen 2 van boven naar beneden en als laatst paviljoen 3 van boven naar beneden.

Kijkdag op de bouwplaats

Het streven is om je uit te nodigen op de bouwplaats en in het appartement na het aanbrengen van de wand- en vloertegels in de badkamer en toilet. Onder voorbehoud aangaande Coronaregels. Op dit moment worden er - bedrijfsbreed - geen kijkdagen georganiseerd op onze bouwplaatsen.

Kerstvakantie

De bouwplaats is gesloten vanaf 25 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022.

Als compleet bouwteam wensen wij je fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en een gezond bouwjaar toe!

  Nieuws
  Contact