Voortgang werkzaamheden

24 oktober '21

Als je de vorige update terugleest, inderdaad de paviljoens schieten de grond uit! De tweede verdiepingsvloer ligt er al op en de eerste gevelsluitingen (montage binnenspouwbladen) zijn een feit. Afgelopen dinsdag is de hellingbaan gestort, bewust eerder dán ingepland omdat het afgelopen week mooi droog weer was.

De bedoeling is om vrijdag 29 oktober de eerste horizontale betonbanden in de gevel te monteren. Kort samengevat: we zijn aardig op stoom en lopen mooi in de pas met de ruwbouwplanning.

Krayenhoff Nijmegen
Krayenhoff Nijmegen

Hoogste punt

De aannemer werkt ernaartoe om nét voor de Kerst (vrijdag 24 december 2021 – echt waar) de eerste dakvloer – Paviljoen 1 - te storten. Uiteraard zijn ze hierin nog wat voorzichtig want dan moet het weer de komende weken geen spelbreker worden!

Voor Paviljoen 2 staat vrijdag 14 januari 2022 en voor Paviljoen 3 vrijdag 21 januari 2022 op de planning. Trebbe houdt je op de hoogte of dit “Hoogste punt” daadwerkelijk gehaald wordt op deze data, best spannend!

Opties op het balkon

De mock-up is voorzien van een (optionele) dubbele spatwaterdichte wandcontactdoos en een buitenkraan. Er is bewust gekozen voor een verticale montage van de stroompunten, gezien de geleding in de gevelbekleding. Let wel, de montagehoogte van deze stroompunten bij de mock-up wijkt af van wat de uitgangspunten bij deze optie zijn in het werk (350mm+vloer en bij een buitenkraan circa 1.050mm+vloer).

  Contact
  Nieuws