4-kamer appartement #218

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Het Fort herbergt een interessante historie. Het vertelt een verhaal van een bouwwerk dat niet gebouwd had mogen worden, maar er toch kwam. Vervolgens is het nooit gebruikt en toch is het deels bewaard gebleven. Gelukkig maar, want als straks delen van de ruïne weer zichtbaar zijn, zal dat het Fort Krayenhof tot een heel waardevol stukje Waalfront maken. Het is dan ook niet zo vreemd dat het Fort een belangrijke plek inneemt in het stedenbouwkundig plan.

Er wordt een publiek park gerealiseerd met enkele bijzondere gebouwen. Op deze manier kan iedereen genieten van deze mooie plek. Het aantal woningen op deze plek blijft beperkt. Dus wie hier straks woont, heeft zeker iets unieks in handen.

In aanbouw / bewoond

4-kamer appartement #218

ca. 123 m2
4 kamers
stadsverwarming
Tuin
West
image alt

Energie efficiënt

Alle nieuwbouw appartementen in Park Fort Krayenhoff hebben energielabel A. Bij de bouw is rekening gehouden met allerlei energiebesparende maatregelen, zoals een goede isolatie, gebruik van HR++ glas en verwarming door middel van stadsverwarming. De appartementen hebben vloerverwarming in alle woon- en slaapvertrekken voor aangenaam warme voeten.

image alt

Waalkwartier

De getoonde hoogtes en volumes in het gebied aangrenzend aan Park Fort Krayenhoff (Waalkwartier) is ontleend aan de gegevens van de gemeente en/of daarvoor verantwoordelijke instanties. Het kan voorkomen dat deze situatie nog wijzigt. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.