Een thuishaven voor iedereen

Zodra je de woontorens van de wijk Dijkkwartier ziet opdoemen van onder het spoor, zet je er stevig de pas in. Je ruikt thuis al! Je laat de levendigheid van de Nijmeegse binnenstad achter je en hoort slechts het golvende water in de Waalhaven. Even sluit je je ogen en voel je de hectische dag van je afglijden. In Dijkkwartier is het heerlijk thuiskomen.

image alt

Penthouse uitgelicht!

Door de bijzondere vorm van de toren in Havenkade krijgen de appartementen zelf ook een bijzondere plattegrond. Dit appartement, of eigenlijk penthouse, helemaal! Gelegen op de 21ste woonlaag heb je rondom uitzicht over alle hoogtepunten van Nijmegen. De Waalhaven, De Waal, De Oversteek en de stad Nijmegen, vanuit elk vertrek een ander uitzicht.

Het penthouse heeft maar liefst 3 inpandige balkons, op elk moment van de dag kun je de zon of de schaduw opzoeken en heerlijk uit de wind genieten van je ontbijt, koffie of een goed glas wijn.

Bekijk het penthouse
image alt

Wonen met vrij uitzicht op de Waalhaven

Tussen de Waalhaven en de Weurtseweg, naast de net gerealiseerde Handelskade, vind je de nieuwbouw van Dijkkwartier, genaamd Havenkade. Hier komen meerdere appartementencomplexen die uitkijken over de Waalhaven. Vanaf de 22e verdieping van Thuishavens 100 kijk je zelfs over heel Nijmegen uit. Met zo’n uitzicht wil je toch wel elke dag wakker worden?

Bekijk jouw favoriet in 3D
Wat en wanneer? Planning
Hoe wil jij wonen? Woningen