Een thuishaven voor iedereen

Zodra je de woontorens van de wijk Dijkkwartier ziet opdoemen van onder het spoor, zet je er stevig de pas in. Je ruikt thuis al! Je laat de levendigheid van de Nijmeegse binnenstad achter je en hoort slechts het golvende water in de Waalhaven. Even sluit je je ogen en voel je de hectische dag van je afglijden. In Dijkkwartier is het heerlijk thuiskomen.

image alt

Voor ieder wat wils

Havenkade combineert zowel huur als koop. In de 3 gebouwen met koopwoningen (Thuishavens 100, 200 en 300) komen in totaal 122 koop appartementen, van lofts en 2-kamer appartementen tot heel bijzondere penthouses en alles daartussenin. Voor ieder wat wils dus! Uiteraard met alle voordelen van nieuwbouw: duurzaam, goed geïsoleerd en stijlvol.

image alt

Wonen met vrij uitzicht op de Waalhaven

Tussen de Waalhaven en de Weurtseweg, naast de net gerealiseerde Handelskade, vind je de nieuwbouw van Dijkkwartier, genaamd Havenkade. Hier komen meerdere appartementencomplexen die uitkijken over de Waalhaven. Vanaf de 22e verdieping van Thuishavens 100 kijk je zelfs over heel Nijmegen uit. Met zo’n uitzicht wil je toch wel elke dag wakker worden?

Bekijk jouw favoriet in 3D
Wat en wanneer? Planning
Hoe wil jij wonen? Woningen