Opgeleverd

Een thuishaven voor iedereen

Zodra je de woontorens van de wijk Dijkkwartier ziet opdoemen van onder het spoor, zet je er stevig de pas in. Je ruikt thuis al! Je laat de levendigheid van de Nijmeegse binnenstad achter je en hoort slechts het golvende water in de Waalhaven. Even sluit je je ogen en voel je de hectische dag van je afglijden. In Dijkkwartier is het heerlijk thuiskomen.

image alt

Voor ieder wat wils

Tussen de Waalhaven en de Weurtseweg, naast de net gerealiseerde Handelskade, vind je de nieuwbouw van Dijkkwartier, genaamd Havenkade. Vanaf de 22e verdieping van Thuishavens 100 kijk je zelfs over heel Nijmegen uit. Met zo’n uitzicht wil je toch wel elke dag wakker worden?

Havenkade combineert zowel huur als koop. In de 3 gebouwen met koopwoningen (Thuishavens 100, 200 en 300) komen in totaal 122 koop appartementen, van lofts en 2-kamer appartementen tot heel bijzondere penthouses en alles daartussenin. Voor ieder wat wils dus! Uiteraard met alle voordelen van nieuwbouw: duurzaam, goed geïsoleerd en stijlvol.

image alt

Wonen met vrij uitzicht op de Waalhaven

Er zijn 122 koopappartementen en 28 middenhuur appartementen ontwikkeld door BPD Bouwfonds gebiedsontwikkeling BV. Daarnaast zijn er nog 77 huurappartementen ontwikkeld door Talis en 87 huurappartementen ontwikkeld door Portaal in verschillende prijsklasses en afmetingen. Architecten Jury! En Van Ommeren Architecten hebben gewerkt aan de ontwerpen van Havekade. Bouwcombinatie KlokGroep/Trebbe hebben, in samenwerking met minstens 40 onderaannemers, alle 324 appartementen, een fietsenstalling voor 648 fietsen, de parkeergarage voor 186 auto’s en 5 elektrische deelauto’s in ongeveer 2 jaar en 3 maanden gebouwd. Rondom de zomer van 2023 kunnen alle nieuwe bewoners hun intrek nemen in Havenkade.

Klik, kijk en bewonder

Met de woonconfigurator van Havenkade is het mogelijk om alle appartementen in 3D te bekijken. Haal bijvoorbeeld een hele woonlaag of het dak er af en kijk van bovenaf de appartementen in. Kies voor een specifiek bouwnummer en je kunt jouw eigen appartement van alle kanten 3D bekijken en uit elkaar halen. Klik, kijk en bewonder.

Bekijk de woningconfigurator
image alt

Ijs in de haven van Nijmegen!

Medio mei 2023 heeft DROOMIJS! de deuren geopend van hun gloednieuwe ijssalon aan de Waalhaven in Nijmegen. Het Waalfront is door de jaren heen herontwikkeld naar een schitterend woongebied nabij het centrum van Nijmegen. De ijssalon vestigt zich in de entree van de Havenkade, de karakteristieke woontoren van ruim 70 meter hoog. Een landmark in Nijmegen, waar zij met de ijssalon hun stempel hopen te drukken in Nijmegen-West.

Over Droom!

Voor veel bedrijven, organisaties en zzp’ers binnen en buiten de regio is de in 2016 geopende vergaderlocatie in Beuningen inmiddels een vast adres. Nijmegen wordt voor DROOM! een nieuwe stap, al gaan ze die zetten op de voor hen vertrouwde manier. Dat betekent dat ze in de ijssalon mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een springplank naar werk bieden, naar (zelf)- waardering. Bij DROOM! krijgen medewerkers het gevoel ertoe te doen, het besef onderdeel te zijn van de maatschappij.

Bekijk de woningconfigurator