Handelskade
Logo Logo

100% verkocht

Handelskade - volledig uitverkocht

Handelskade is een compleet nieuwe woonomgeving aan de oostkant van Waalfront. Op deze plek aan de Waal in Nijmegen stonden vroeger kantoren en de drukkerij De Gelderlander. Nu staan er 9 markante woongebouwen met ruim 500 huur- en koopappartementen van lofts tot starterswoningen. Begin 2018 zijn de laatste appartementen in deze wijk opgeleverd. Op deze pagina zie je het resultaat. Er komt geen nieuw aanbod meer op deze locatie. 

Toch wonen in Waalfront?

In Handelskade zijn alle woningen uitverkocht. Niet getreurd, want in Waalfront wordt nog volop ontwikkeld. Zo kun je terecht in de wijk Koningsdaal of in Havenkade. 2 verschillende wijken qua stijl, woningen en sfeer. Neem eens een kijkje bij de wijken en kijk waar je voorkeur naar uit gaat.

Video impressie Handelskade

Bekijk onderstaande video eens. We vliegen met je mee over Handelskade en laten je zien hoe fijn de nieuwe bewoners wonen in dit nieuwe deel van Waalfront.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Handelskade 100% verkocht
Alle woningen in Handelskade zijn verkocht. De nieuwe bewoners hebben hun intrek genomen in de appartementen en Handelskade is zo omgetoverd tot een nieuw levendig stuk Waalfront Nijmegen. Toch wonen in Waalfront? Het kan! In Koningsdaal en Havenkade wordt nog volop ontwikkeld.
Bekijk het woningaanbod

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?