Koningsdaal
Logo Logo
Wijken in ontwikkeling

Variatie in wonen in Koningsdaal

Een wijk waar iedereen elkaar van gezicht kent, met alle ruimte om je eigen leven te leiden. Dat is Koningsdaal. De ruim opgezette, groene stadswijk ligt aan de westkant van Waalfront. Beeld je eens in: heerlijk uitwaaien langs de Waal, de historie opsnuiven van het voormalige Fort Krayenhoff of een rondje hardlopen in het Westerpark. Zie jij jezelf hier al wonen?

Uitstraling van toen

Wandel je door Koningsdaal dan voelt het alsof je door Nijmegen-Oost of Bottendaal loopt. De nieuwbouwwoningen ademen de sfeer van de 19e eeuw. Ontdek de torentjes op de hoekwoningen en laat je oog vallen op de karakteristieke raampartijen. Het is de uitstraling van toen, met de afwerking van nu.

De volgende fases zijn ook geïnspireerd op Nijmegen-Oost maar dan net wat eigentijdser en moderner. De appartementen en stadsvilla's komen allemaal aan de Waal te liggen. Wie hier straks woont, heeft echt iets unieks in handen!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Koningsdaal fase 11
Eind 2018 gaat het gedeelte aan de Waal in verkoop (Fase 11), deze fase bestaat uit appartementen en Stadsvilla's. Momenteel hebben wij nog geen beelden en situatieschetsen van deze fase. Zodra er meer bekend is laten we je dat weten via de nieuwsbrief.
Inschrijven nieuwsbrief

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?