Rijke historie tussen groen en Waal

Bouw gestart!

FORTreffelijk wonen in Park Fort Krayenhoff

Op de plek waar Fort Krayenhoff vroeger stond, worden de contouren van de vesting weer zichtbaar. De oude fortmuren en de gracht vormen de basis voor het groene Park Fort Krayenhoff én de natuurlijke zichtlijn waarlangs drie diamantvormige, kleinschalige parkpaviljoens komen. Een rustgevende plek, midden in het groen en met uitzicht op het kabbelende water van de Waal. Wil jij ook zo FORTreffelijk wonen?

image alt

360-graden uitzicht vanaf je balkon

Een nieuwbouw appartement kopen is niet niks. Je koopt jouw droomwoning op basis van een aantal tekeningen op papier en het is lastig voor te stellen hoe je appartement er uit gaat zien. Het uitzicht vanaf je balkon of terras in het bijzonder en dit kunnen we ons goed voorstellen. Daarom hebben wij een aantal 360-graden beelden laten maken waarbij je het uitzicht kunt bewonderen vanaf verschillende balkons in Park Fort Krayenhoff.

Bekijk het uitzicht zelf...
image alt

Tonen van de historie

Hoewel het in 1824 na lang steggelen werd voltooid, is Fort Krayenhoff uiteindelijk nooit gebruikt als verdedigingswerk. Het raakte in verval en toen de industrie oprukte langs de Waal, zijn de resten onder de grond verdwenen. De muren, het ronde reduit (binnenverdedigingswerk) en de contouren van de grachten zijn wél bewaard gebleven. Om deze historie niet opnieuw verloren te laten gaan, krijgt het fort weer een plek in Park Fort Krayenhoff.

Toen en nu
image alt

Wonen met zicht op groen en Waal

Het voormalige Fort Krayenhoff is gebouwd op een strategische locatie: met breed zicht op de Waal en de stad om snel vijandelijke troepen te ontdekken. Dat is in de huidige tijd niet meer nodig: nu mag je gewoon genieten van dit prachtige uitzicht! Vanuit de appartementen in Park Fort Krayenhoff heb je vrij zicht op de Waal, de stad én op het groen rondom. In Park Fort Krayenhoff staan straks 3 kleinschalige parkpaviljoens met gezamenlijk zo’n 45 woningen. 

Planning Wanneer in verkoop?
Bekijk de appartementen Hoe wil jij wonen?