Logo Logo

De wijken in Waalfront

Waalfront in Nijmegen-West bestaat straks uit 6 deelgebieden: Handelskade, Haven/Eiland, Dijkkwartier/Havenkade, Waalkwartier, Fort en Koningsdaal. Elke wijk krijgt zijn eigen uitstraling. In Koningsdaal en Handelskade is al volop bedrijvigheid: deels door bouwvakkers, deels door bewoners die hun nieuwe woning betrekken. Havenkade is nu aan de beurt. De ontwikkeling van die nieuwe wijk is volop aan de gang. 

Koningsdaal - In verkoop

Hier zeg je de buren gedag en maak je een praatje op de hoek van de straat. Hier heb je alle ruimte om je eigen leven te leiden. De wijk is ruim opgezet en heeft een groene uitstraling. Zeker als je het naastgelegen stadspark Westerpark erbij op telt. 

De woningen en appartementen zijn geïnspireerd op de karakteristieke architectuur van eind 19e eeuw. Een kijkje nemen?

Havenkade - In voorbereiding

Aan de rand van de Waalhaven, achter de Waalbandijk, komt een appartementencomplex. Een duurzaam en stijlvol complex dat qua sfeer aansluit op de bestaande appartementen in de aangrenzende wijk Handelskade. Nieuwsgierig naar Havenkade? Neem een kijkje.

Handelskade - Verkocht

Gelegen naast het centrum van Nijmegen is Handelskade ondertussen getransformeerd naar een levendig stuk stad. Zeker door de combinatie van wonen en ondernemerschap. Maar de rust wordt niet vergeten: midden in Handelskade komt een mooi aangelegde groene binnentuin. 

Wat woningen betreft is de variatie groot: denk aan eigenzinnig ingedeelde startersappartementen of exclusieve lofts. Al het aanbod in Handelskade is ondertussen uitverkocht. De nieuwe bewoners wonen er met veel plezier. Nieuwsgierig naar het eindresultaat?

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?