Visie op Waalfront

Hier vlak bij de Nijmeegse binnenstad bloeide de industrie als nooit te voren en nam (de verdediging van) de Waal een belangrijke plek in. Op deze unieke, historische locatie krijgt Waalfront nu zijn bestaansrecht. Hier ontstaan 6 deelgebieden met elk een eigen karakter en sfeer, en met woningen in uiteenlopende types. Waalfront staat verder voor inspiratie en creatie, waar ondernemerschap voorop staat. Met wonen aan het water, ontspannen in het park, ondernemen aan de haven en recreëren op het Honigcomplex.

Vrijheid en de stad

Op loopafstand van de binnenstad van Nijmegen, op een historische plek, prachtig aan de Waal en de haven: hier ligt Waalfront. Een wereld op zich die inspireert door vrijheid en inspireert door tegenstellingen. De ruimte en de rust van het water, terwijl de dynamiek van de stad voelbaar dichtbij is. De rust van een goed glas wijn op het zonnige terras, terwijl het gonst van het energieke ondernemerschap. Een plek vol creativiteit en vernieuwing.

Juist die tegenstellingen geven energie en inspiratie. Je kiest jouw moment, jouw manier van werken en wonen. Jouw manier van ontspannen. Waalfront staat voor de vrijheid om te kiezen. Omdat deze plek alles heeft: vrijheid EN de stad.

image alt

Leven met de elementen

Woeste golven, kabbelend water, windkracht 8, een verkoelend briesje, de warme avondzon. Zoveel dynamiek en zoveel rust op dezelfde plek. Je voelt de ruimte en de vrijheid van de rivier en het dijkenlandschap. In de woningen en appartementen geniet je van rust, zon en privacy. Buiten leef je met de elementen van de natuur.

image alt

Dromen vervullen

Hier kun je heerlijk genieten van de avondzon, op een van de terrassen langs het water. Kijkend naar het stromende water en de grote binnenschepen vol met exotische vracht die voorbijvaren. Je gedachten dwalen af naar nieuwe werelden, nieuwe ideeën en nieuwe dromen. Je ziet de zon achter de horizon verdwijnen, drinkt je glas leeg en neemt je voor om vanaf dit moment je dromen te gaan vervullen. In Waalfront heb je de wind mee!

Wanneer Planning
Welke wijk past bij jou? Wijken