Waalfront: prima bereikbaar

's Ochtends vlot naar je werk met de fiets of met de auto. Jouw bezoek dat makkelijk kan parkeren. Plekken om rustig en veilig te wandelen. Prettig wonen en leven betekent ook dat jouw wijk goed is ingericht voor alle soorten verkeer. Waalfront is hierop toegerust; je beweegt je vlot, veilig en snel door de wijk. Zeker met stadsbrug De Oversteek aan de ene kant en het centraal station van Nijmegen aan de andere kant.

Pak de fiets

Trap de pedalen stevig in richting Weurt, helemaal over de dijk het Land van Maas en Waal in. Of fiets de andere kant op; helemaal langs de Waalkade. Ga een lekker bakkie doen in Oortjeshekken, rijd naar Berg en Dal of het bos of de stad of...

Openbaar vervoer

Het centraal station van Nijmegen ligt op loopafstand van Waalfront. Prettig als je buiten de stad werkt of een dagje uit wilt naar bijvoorbeeld Arnhem, Utrecht of Zwolle. Vanaf het station rijden ook diverse bussen de regio in. Op termijn komt er zelfs een busverbinding die door Waalfront heen rijdt.

Met de auto

Waalfront ligt vlak bij het Keizer Karelplein waar alle hoofdwegen op uitkomen. Via de Oranjesingel rijd je naar Arnhem, naar de A15, de A50 en het westen. Via de Graafseweg pak je de A50 naar het zuiden. Of je rijdt via de St. Annastraat naar de A73, lekker Limburg in. En stadsbrug De Oversteek voert je helemaal naar het noorden!

Heerlijk centraal. Ligging
Alles dichtbij. Voorzieningen