Logo Logo

Jullie geduld wordt al even op de proef gesteld en ook wij willen zo snel mogelijk in verkoop met Koningsdaal fase 11. Maar zorgvuldigheid staat bovenaan en helaas hebben we te maken met een aantal factoren, die een start verkoop eind dit jaar in de weg staan. We lichten dit graag even toe.

Lees verder

Nieuwsgierig naar de voortgang van de bouw van Fase 10 Koningsdaal? Je ziet in deze video met foto's van afgelopen maand hoe ver KlokGroep is met de bouw van jouw toekomstige woning!

Lees verder

Wow, de bouw van de woningen in Koningsdaal fase 9 gaat hard. Twee weken geleden lag alleen de fundering er nog maar en kijk hoe ver ze nu al zijn!

Lees verder

Fijn om te zien dat op de bouwplaats de eerste woningen vorm krijgen! Hierbij deelt Trebbe graag de eerste prognose voor de oplevering van jouw woning.

Lees verder

De Flexa kleur van het jaar 2019 is bekend: Spiced Honey. Wat vind jij van deze kleur verf?

Lees verder

Op vrijdag 24 augustus vierden we samen met bewoners, ondernemers en projectbetrokkenen de oplevering van Handelskade in Nijmegen. Graag delen we de beelden van dit geslaagde feest.

Lees verder

Op vrijdag 31 augustus organiseerde BPD voor de huidige bewoners en kopers van project Koningsdaal, onderdeel van Waalfront te Nijmegen, een buurtbarbecue. Ruim 350 bewoners en kopers waren aanwezig om kennis te maken met hun (toekomstige) buren in deze nieuwe woonwijk.

Lees verder

We geven de Koningsdaal fase 10 kopers graag een update van de werkzaamheden, nodigen ze graag uit voor een bezichtiging in hun woning en geven een prognose voor oplevering.

Lees verder

Handelskade leeft!

Het eerste deelgebied van Waalfront: Handelskade is vrijdag 24 augustus feestelijk opgeleverd. Met optredens van DJ Jeroen van Nieuwenhuize en Roel van Velzen met band.

Lees verder

De bouwvak in de regio Nijmegen zit er op en er wordt meteen weer hard gewerkt op de bouwplaats van Koningsdaal fase 11. Ook voor de kopers van Koningsdaal fase 9 hebben we goed nieuws de heiwerkzaamheden gaan volgende week van start!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?