Logo Logo

Dinsdag 24 april was er een informatiebijeenkomst over het Waalfront. Daar werden de plannen voor Park Fort Krayenhoff en Koningsdaal fase 11 gepresenteerd. We laten je graag nieuwe schetsen zien!

Lees verder

Afgelopen donderdag was er een kijkdag voor de nieuwe bewoners van Koningsdaal fase 10. Een mooi moment om de toekomstige buren te leren kennen.

Lees verder

Het is alweer een aantal jaren geleden dat de Waalfront website live ging. Na het succes van Handelskade en Koningsdaal is het tijd voor een nieuwe wijk 'Havenkade' en daar hoort een vernieuwde website bij. Vol trots presenteren we het nieuwe design van Waalfront!

Lees verder

Er komt een nieuwe wijk in Waalfront: Havenkade. Hoe wil jij wonen? Vul de enquête in en laat het ons weten!

Lees verder

Woonbeurs Nijmegen

Op zaterdag 21 april is er weer een woonbeurs in Nijmegen. Kom je ook?

Lees verder

Goed nieuws, er komt een nieuwe fase aan in Koningsdaal. Bekijk snel de eerste beelden van Fort Park Krayenhoff en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Lees verder

Ontmoet je buren

Facebook is een fijne plek om met elkaar te praten en elkaar te ontmoeten. Soms is het fijn om dit in besloten kring te doen. Maak, als koper van een nieuwbouwwoning, samen met je buren een besloten groep aan op Facebook en leer elkaar beter kennen.

Lees verder

Welke kleur kies jij?

De kleuren Heart Wood en Climax zijn verkozen tot kleuren van dit jaar!

Lees verder

Een huis kopen is de grootste aankoop in een mensenleven. Met veel keuzes die je als koper moet maken. Rabobank Nijmegen helpt je hier graag mee!

Lees verder

Om dit te vieren werd er afgelopen weekend een driedaags festival rondom duurzaamheid georganiseerd. Tijdens dit festival werden diverse gebouwen in de stad groen uitgelicht. Zo ook ons project de Lunet in Handelskade.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?