3-kamer appartement #252

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Geniet van de riante woonkamer en keuken

Welk appartement je ook kiest, je hebt altijd 2 slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast, een riante woonkamer met leefkeuken. De vele ramen garanderen een zonovergoten huis. Hier is het heerlijk met een kop koffie op de bank naar buiten kijken over de Waalhaven. ’s Winters onder een dekentje, ’s zomers verruil je de bank voor je zitje op het balkon! 

In aanbouw / bewoond

3-kamer appartement #252

ca. 88 m2
3 kamers
stadsverwarming
Parkeerplaats
Tuin
Noord, Oost
image alt

Energie efficiënt

Alle nieuwbouwappartementen in Havenkade hebben energielabel A. Bij de bouw is rekening gehouden met allerlei energiebesparende maatregelen, zoals een goede isolatie, gebruik van HR++ glas en verwarming door middel van stadsverwarming. De woningen hebben vloerverwarming in alle verblijfsruimtes voor heerlijk warme voeten.

image alt

Complete keuken

Alle 3- en 4-kamer appartementen in Havenkade worden opgeleverd met een complete keuken. Voor elk appartement is er een keuken getekend die perfect past in de setting en voorzien is van alle moderne gemakken. In elke keuken vind je een inductiekookplaat met afzuigsysteem, een combimagnetron, een koelkast of koelvriescombinatie en een vaatwasser mag natuurlijk ook niet ontbreken. Kijk bij de downloads welke keuken bedacht is voor jouw favoriete bouwnummer.