Koningsdaal
Logo Logo

Op vrijdag 31 augustus organiseerde BPD voor de huidige bewoners en kopers van project Koningsdaal, onderdeel van Waalfront te Nijmegen, een buurtbarbecue. Ruim 350 bewoners en kopers waren aanwezig om kennis te maken met hun (toekomstige) buren in deze nieuwe woonwijk.

Lees verder

We geven de Koningsdaal fase 10 kopers graag een update van de werkzaamheden, nodigen ze graag uit voor een bezichtiging in hun woning en geven een prognose voor oplevering.

Lees verder

De bouwvak in de regio Nijmegen zit er op en er wordt meteen weer hard gewerkt op de bouwplaats van Koningsdaal fase 11. Ook voor de kopers van Koningsdaal fase 9 hebben we goed nieuws de heiwerkzaamheden gaan volgende week van start!

Lees verder

Onmisbare stylingtips

Over smaak valt niet te twisten. Maar er zijn wel stylingsmanieren die altijd het juiste effect geven. Zit je even vast met je creativiteit? Deze tips helpen je weer verder op weg naar je droominterieur.

Lees verder

We hebben weer een aantal foto's van de bouw van Koningsdaal fase 10 tot nu toe. Woensdag 11 juli was een speciale dag want toen werd het hoogste punt op de bouwplaats bereikt, dus dat moest gevierd worden!

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van Koningsdaal fase 9, jullie mogen naar de notaris! De omgevingsvergunning is onherroepelijk en de bouw gaat binnenkort starten.

Lees verder

Het architectenbureau Kenk uit Amsterdam heeft Koningsdaal fase 11 verder uitgetekend. Uiteraard delen we deze nieuwe beelden met jou. Het wordt super mooi!

Lees verder

Wanneer je het koopcontract van jouw nieuwe woning hebt ondertekend, is het tijd voor het uitzoeken van jouw droomkeuken! We geven je een aantal tips.

Lees verder

De afgelopen maand zijn er weer een aantal foto's gemaakt die de voortgang van de bouw laten zien.

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van Koningsdaal fase 9. De bouw start naar verwachting in september.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?