Koningsdaal
Logo Logo

Dinsdag 24 april was er een informatiebijeenkomst over het Waalfront. Daar werden de plannen voor Park Fort Krayenhoff en Koningsdaal fase 11 gepresenteerd. We laten je graag nieuwe schetsen zien!

Lees verder

Afgelopen donderdag was er een kijkdag voor de nieuwe bewoners van Koningsdaal fase 10. Een mooi moment om de toekomstige buren te leren kennen.

Lees verder

Goed nieuws, er komt een nieuwe fase aan in Koningsdaal. Bekijk snel de eerste beelden van Fort Park Krayenhoff en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Lees verder

Ontmoet je buren

Facebook is een fijne plek om met elkaar te praten en elkaar te ontmoeten. Soms is het fijn om dit in besloten kring te doen. Maak, als koper van een nieuwbouwwoning, samen met je buren een besloten groep aan op Facebook en leer elkaar beter kennen.

Lees verder

Een huis kopen is de grootste aankoop in een mensenleven. Met veel keuzes die je als koper moet maken. Rabobank Nijmegen helpt je hier graag mee!

Lees verder

Gisteren ging Koningsdaal fase 9 in verkoop. Zo'n 100 geïnteresseerden kwamen naar het start verkoop evenement.

Lees verder

Na lang wachten is het zover! Op woensdag 17 januari start de verkoop van alweer de 9e fase van Koningsdaal. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning? Lees dan snel verder!

Lees verder

De techniek staat niet stil. Hoe handig is het om alle informatie van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Medio januari 2018 start de verkoop van fase 9. Weten hoe je je alvast kan aanmelden?

Lees verder

Alle tips zijn welkom via verkoop@bpd.nl

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?