Koningsdaal
Logo Logo

Onmisbare stylingtips

Over smaak valt niet te twisten. Maar er zijn wel stylingsmanieren die altijd het juiste effect geven. Zit je even vast met je creativiteit? Deze tips helpen je weer verder op weg naar je droominterieur.

Lees verder

We hebben weer een aantal foto's van de bouw van Koningsdaal fase 10 tot nu toe. Woensdag 11 juli was een speciale dag want toen werd het hoogste punt op de bouwplaats bereikt, dus dat moest gevierd worden!

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van Koningsdaal fase 9, jullie mogen naar de notaris! De omgevingsvergunning is onherroepelijk en de bouw gaat binnenkort starten.

Lees verder

Het architectenbureau Kenk uit Amsterdam heeft Koningsdaal fase 11 verder uitgetekend. Uiteraard delen we deze nieuwe beelden met jou. Het wordt super mooi!

Lees verder

Wanneer je het koopcontract van jouw nieuwe woning hebt ondertekend, is het tijd voor het uitzoeken van jouw droomkeuken! We geven je een aantal tips.

Lees verder

De afgelopen maand zijn er weer een aantal foto's gemaakt die de voortgang van de bouw laten zien.

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van Koningsdaal fase 9. De bouw start naar verwachting in september.

Lees verder

Dinsdag 24 april was er een informatiebijeenkomst over het Waalfront. Daar werden de plannen voor Park Fort Krayenhoff en Koningsdaal fase 11 gepresenteerd. We laten je graag nieuwe schetsen zien!

Lees verder

Afgelopen donderdag was er een kijkdag voor de nieuwe bewoners van Koningsdaal fase 10. Een mooi moment om de toekomstige buren te leren kennen.

Lees verder

Goed nieuws, er komt een nieuwe fase aan in Koningsdaal. Bekijk snel de eerste beelden van Fort Park Krayenhoff en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?