Koningsdaal
Logo Logo

Een huis kopen is de grootste aankoop in een mensenleven. Met veel keuzes die je als koper moet maken. Rabobank Nijmegen helpt je hier graag mee!

Lees verder

Gisteren ging Koningsdaal fase 9 in verkoop. Zo'n 100 geïnteresseerden kwamen naar het start verkoop evenement.

Lees verder

Na lang wachten is het zover! Op woensdag 17 januari start de verkoop van alweer de 9e fase van Koningsdaal. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning? Lees dan snel verder!

Lees verder

De techniek staat niet stil. Hoe handig is het om alle informatie van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Medio januari 2018 start de verkoop van fase 9. Weten hoe je je alvast kan aanmelden?

Lees verder

Alle tips zijn welkom via verkoop@bpd.nl

Lees verder

De toewijzing heeft inmiddels plaatsgevonden en de bouwnummers zijn verdeeld.

Lees verder

Dinsdag 11 juli start de verkoop van Koningsdaal fase 10. Weten hoe je je alvast kan aanmelden?

Lees verder

De toewijzing heeft inmiddels plaatsgevonden en de bouwnummers zijn verdeeld. Met ruim 175 inschrijvingen op 35 woningen is gebleken dat het project veel aandacht geniet.

Lees verder

Eerder gaven we al een preview van hoe fase 10 van Koningsdaal er in concept uit komt te zien. De ontwerper heeft daarna niet stilgezeten: de definitieve beelden zijn nu klaar. Je ziet direct hoe mooi Koningsdaal fase 10 wordt. Zie jij jezelf hier al wonen? Klik snel verder!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?