3-kamer appartement #052

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Oplevering voorjaar 2021


Dit appartement op de tweede etage van Waalkroon II en heeft maar liefst 2 balkons waar je op elk moment van de dag kan genieten van de zon en het uitzicht. De woonkamer met luxe open keuken en balkon is gericht met zicht op de Waal. De beide slaapkamers zijn gelegen aan de andere kant van het appartement, een ervan heeft een balkon op het zuiden. Dat is heerlijk wakker worden.

In aanbouw / bewoond

3-kamer appartement #052

ca. 132 m2
3 kamers
1e verdieping
Parkeerplaats
Tuin
Noord
image alt

Inclusief keuken

Dit appartement wordt opgeleverd met een prachtige keuken die van alle moderne gemakken is voorzien. Zo vind je in deze keuken een combimagnetron, een indictie kookplaat, een koel/vries combinatie en natuurlijk ook een vaatwasser. Zie voor meer informatie de keukenflyer bij de downloads van dit bouwnummer.

image alt

Jouw complete badkamer

Alle badkamers van de appartementen in Waalkroon I en II worden afgewerkt met luxe sanitair en tegels. Denk hierbij aan een dubbele wastafel met chroom kranen en ladenblok met 2 greep loze lades. De douchehoek wordt uitgevoerd met een draingoot in de vloer, een Grohe douchesysteem en een glazen douchewand. tevens vind je in je nieuwe badkamer een verwarmingselement waar je je handdoeken kunt voorverwarmen en een tweede inbouwtoilet.