4-kamer appartement

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Ben jij klaar voor het huis van je dromen?

Direct aan de Waal in Nijmegen komt een spiksplinternieuw gedeelte van Koningsdaal, een prachtig verlengstuk van de wijk die er al staat en het gedeelte wat nog in aanbouw is. Er is keuze uit royale stadsvilla’s, enkele met een heel bijzondere plattegrond en diverse bijzondere appartementen verdeeld over 2 gebouwen, voor ieder gezin een thuis. Alle woningen en appartementen worden opgeleverd met een complete keuken en badkamer en een bijzonder hoog afwerkingsniveau.

Verken met je gezin vanuit hier de levendige binnenstad van Nijmegen of waai heerlijk uit langs de Waal. Alle voorzieningen zijn in de buurt: sporten, winkelen, ontspannen, you name it!

Met station Nijmegen, bushaltes, snelwegen en fiets- en wandelpaden vlakbij is niet de vraag waarheen, maar hóé je gaat. Na een heerlijk actieve dag weet je in ieder geval dat thuiskomen in je nieuwe huis in Koningsdaal hemels voelt.

Welkom in Nijmegen. Welkom in Koningsdaal!  

In aanbouw / bewoond

4-kamer appartement

ca. 135 - 139 m2
4 kamers
1e verdieping
Parkeerplaats
Tuin
stadsleven
image alt

Energie efficiënt

Alle nieuwbouw appartementen in Koningsdaal hebben energielabel A. Bij de bouw is rekening gehouden met allerlei energiebesparende maatregelen, zoals een goede isolatie, gebruik van HR++ glas en verwarming door middel van stadsverwarming. De appartementen hebben vloerverwarming voor heerlijk warme voeten.