2-kamer appartement

v.a. € 290.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Jouw plek langs de kade, waar je uitkijkt op de Waal of op de binnentuin. Dat is thuiskomen in Iris. De plek waar je slaapt, kookt, leeft en creëert. Iris’ heeft 2-kamer appartementen voor iedereen. Wonen op grote hoogte of met de voeten op de grond, de meeste appartementen met een balkon op zuid. Jouw toekomstige thuis in Nijmegen.


Let op: in het koopcontract van deze woningen is een speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen.

In voorbereiding

2-kamer appartement

v.a.
€ 290.000
ca. 48 - 59 m2
2 kamers
stadsverwarming
balkon
stadsleven
image alt

Rust

Het uitzicht van je balkon is iedere dag anders. De bomen veranderen met het seizoen. Het water verandert met door de wind. De binnenstad ademt leven. Pak een goed boek, een kop gember thee en neem plaats in een comfortabele stoel. Het balkon is een plek waar de uren voorbij vliegen en je tot rust komt. Met de schuifdeuren voor het balkon haal je buiten naar binnen en binnen naar buiten.

image alt

Reuring

Het is 20.30 uur op een zwoele zomeravond. Terwijl je de auto parkeert na een drukke dag werken, hoor je in de verte muziek, gelach en gezelligheid. Kinderen, die eigenlijk al op bed moeten liggen, zijn met elkaar aan het spelen. Ouders zijn aan het lachen, sommigen aan het dansen. Voordat je het weet is het 00.00 uur en ben je je drukke dag volledig vergeten. Het besef dat dit niet eenmalig is, maar dat je hier woont geeft een goed gevoel. Wat een avond. Een avond waarop je buren vrienden zijn geworden.