Omringd door anders en anderen

Iris laat zich niet kaderen. Iris is vrij gebleven en vrijgevochten. Jij bepaalt! Je eigen koers, hoe je woont en van welke kleurrijke elementen van het Waalfront je geniet. Hier woon je áán de Waal en zie je de boten als een levend schilderij voorbijvaren. Ontmoeten gaat hier als vanzelf, maar alleen als je daar zelf zin in hebt. Jij bent tenslotte Iris.

image alt

Eventjes weg

Iris is ontwikkeld en ontworpen, voor jou en met jou in gedachten. Hier vind je de diversiteit van de stad terug in het woningaanbod, de manier waarop de buitenruimte én de mensen die er wonen eruit zien.

Iris daagt met haar ligging aan de kade uit om de Waal op te zoeken en aan te raken. Je haren in de wind en hup op die fiets de stad in. Eventjes weg.

Hier vind je het wel

De hele wijk bestaat uit meer dan 365 woningen en appartementen die gefaseerd worden verkocht. De gebouwen, de typen woningen en hoe je uitkijkt verschilt waardoor je zelf kan kiezen hoe je straks het leven wil vieren. Auto’s zie je hier maar weinig. Die staan verstopt in de garage, zodat kinderen ongeremd buiten kunnen spelen en jij je misschien ook weer even kind voelt. Vrij!

image alt

Wonen tussen stad en water

Tussen de gebouwen bevinden zich gezamenlijke binnentuinen en autovrije straatjes. Langs de Waal vind je een prachtig park. Wandel via de paden naar de bruisende binnenstad of het Honigcomplex met verderop de NYMA die lokt. Of steek de Waal over waar verlaten strandjes op je wachten. Iris houdt van cultuur, horeca en kunst en trekt er graag op uit en daarom voelt elke Iris zich hier thuis.

Fietsen of lopen? Bereikbaarheid
Hoe wil jij wonen? Actueel aanbod