Iris houdt van Nijmegen

Nijmegen is de oudste stad van Nederland, eeuwen geleden gesticht door de Romeinen. Wat fijn dat die oudheid zo goed bewaard is gebleven, dat geeft de stad karakter. Iris houdt van de manier waarop nieuwbouw en historie met elkaar verbonden worden via de Waal. Winkel jij maar al te graag? De Lange Hezelstraat is op shopafstand . De oudste winkelstraat van Nederland! Bijzonder toch!

image alt

Nijmegen bruist

In de oude binnenstad van Nijmegen is altijd wel wat leuks te doen door de vele kroegjes, restaurants, musea, podia, theaters en bioscopen. Maar ook van een festival zijn ze niet vies in Nijmegen. Als het kan natuurlijk! Laat je inspireren en vermaken door het levendige karakter van Nijmegen of zoek de rust op in de natuur of bij Spa Wellness Sanadome.

Nijmegen, ideale ligging en fantastische natuur

Nijmegen ligt ideaal ten opzichte van een aantal leuke plaatsen zoals Arnhem en ’s-Hertogenbosch. Concreet: je bent er met 20 tot 40 minuten en dat betekent dat je ook van alles wat deze steden te bieden hebben een graantje meepikt. Ga ook eens naar de Posbank, schitterend het hele jaar door! Maar ook in Nijmegen is er prachtige natuur. Van uitgestrekte bossen tot stille vennetjes, Nijmegen heeft het. Iris tipt: wandel de Ooijpolder in, bezoek de Betuwse dorpjes aan de overkant van de Waal of beklim de Duivelsberg.

image alt

Nieuwbouw verrijkt Nijmegen

Met de komst van Iris is Nijmegen weer een bijzondere plek rijker. Een nieuwbouwwijk die anders is en waar je met anderen geniet en plezier maakt van wonen op zo’n toffe plek tussen stad en Waal. Een wereld van vrijheid om te kiezen voor datgene waar jij zin in hebt en naar verlangt. Rust en reuring, samen of alleen, natuur of stad, appartement of woning met tuin. Iris is Nijmegen op haar best.

Wat is er allemaal te doen? Voorzieningen
Wanneer start de verkoop? Planning