Planning Iris fase 1

In Iris, het nieuwbouwplan in Waalfront Nijmegen, realiseren we circa 500 woningen en appartementen voor uiteenlopende huishoudens. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Iris.

Verkoop Iris fase 1B start binnenkort

Het is zover; op 17 april om 14.00 uur start de verkoop van Iris fase 1B. Vanaf nu vind je alle beschikbare woningtypen en bouwnummers online, met onder andere de belangrijkste kenmerken, verkoopdocumenten en de definitieve prijzen per bouwnummer. Meld je nu direct aan als belangstellende voor het (of meerdere) woningtype(n) van jouw voorkeur, want bij de toewijzing van de woningen in Iris fase 1B kijken we straks – wanneer er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer – naar de aanmeldduur!

Let op! Je dient je opnieuw aan te melden voor deze fase, ook als je je al eens aangemeld hebt voor Iris fase 1A. De datum en tijd waarop je dat doet, telt mee in de toewijzing van de appartementen in fase 1B.

Iris fase 1A in verkoop

Op 27 februari 2024 is de verkoop van Iris fase 1A gestart en op 7 maart 2024 heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden.

Alle beschikbare woningen van Iris fase 1A staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 50% van de appartementen in fase 1 (gebouw Ruby) is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd bedraagt ongeveer 3 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Ik heb een vraag Contact
Ik wil alles weten over Iris Nieuws