Iris beweegt...

...zich vrij tussen stad en natuur, tussen Waal en huis. Waar Iris wil, gaat Iris. En nooit is het ver, want voorzieningen zijn er volop, zowel in Waalfront als even verderop. Voor even nemen we je mee in de wereld van Iris.

image alt

Uit

Het Honigcomplex is DE hotspot van Waalfront. Hier vind je De Meesterproef waar je culinair geniet in industriële sfeer en STOOM voor beer & food. Het Honigcomplex maakt deels plaats voor een nieuw stuk stad. De oude gebouwen blijven gelukkig staan en worden komende jaren omgetoverd tot een nog toffer Honigcomplex! Iets verderop is er het stoere Nyma waar je een event bijwoont en waar allerlei ondernemers zich tijdelijk gevestigd hebben. Ook de gym! Aan de overkant van de haven, in Handelskade, vind je Loetje en Bankoh waar je heerlijk kan eten, of je loopt naar Gesha voor de lekkerste koffie en lunch. 2 keer knipperen en je bent er.

Sportief hart

Sporten kan dus bij NYMA. Maar ook de Harbor Gym is maar 2 minuten fietsen. Of ga lekker rennen langs de Waal, steek de brug over en doe nog een work-out op een van de strandjes. Of doe eens gek, huur een sup en maak een full-moon tocht over de spiegelwaal. Iris laat je sportieve hart sneller kloppen.

image alt

Frisse neus

Even uitwaaien, wandelen naar het park, rennen langs de kade of fietsen naar het Waalstrandje; het is voor Iris dagelijkse kost. Telkens wat anders en met anderen. Ook het Westerpark en Kronenburgerpark zijn favoriet. Of doe je het liefst een recreatief rondje om de haven om vervolgens in in het groen bij je huis even te ontspannen met zicht op de Waal? Even helemaal niets, dat maakt soms zo blij.

Een gewone dag uit het leven van…

Je bent zo in de stad om te shoppen en te genieten van het bruisende karakter. Maar ook aan de dagelijkse moet-dingen geeft Iris op leuke manier invulling. Je haalt bij de stadsbakkerij in het centrum en je hebt de keuze uit maar liefst 3 supermarkten in de directe omgeving. De kinderen gaan in de buurt naar school. Er is een basisschool, ROC, college en hogeschool. Allemaal op 4 tot 9 minuten fietsafstand. Tot slot is er in de buurt nog een huisartsenpraktijk, ook weer in het Honigcomplex . Hoe fijn is het dat jij daar zo dicht bij woont?

Hoe kom ik bij Iris? Bereikbaarheid
Wanneer start de verkoop Planning