4-kamer appartement

v.a. € 635.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Ruimtes die verwachtingen overstijgen. Binnen én buiten. Een heerlijk balkon, met uitzicht op water, haven, tuin of stad. Of je nu groot denkt, of klein droomt. Minimale woonwensen hebt of plannen tot de hemel. In Iris vind je het ideale 4-kamer appartement. Omringd door anders en anderen. Dat is Iris jouw plek langs de kade. 

In voorbereiding

4-kamer appartement

v.a.
€ 635.000
ca. 130 m2
4 kamers
stadsverwarming
balkon
stadsleven
image alt

Rust

Het uitzicht van je balkon is iedere dag anders. De bomen veranderen met het seizoen. Het water verandert met door de wind. De binnenstad ademt leven. Pak een goed boek, een kop gember thee en neem plaats in een comfortabele stoel. Het balkon is een plek waar de uren voorbij vliegen en je tot rust komt. Met de schuifdeuren voor het balkon haal je buiten naar binnen en binnen naar buiten.

image alt

Reuring

Het is 20.30 uur op een zwoele zomeravond. Terwijl je de auto parkeert na een drukke dag werken, hoor je in de verte muziek, gelach en gezelligheid. Kinderen, die eigenlijk al op bed moeten liggen, zijn met elkaar aan het spelen. Ouders zijn aan het lachen, sommigen aan het dansen. Voordat je het weet is het 00.00 uur en ben je je drukke dag volledig vergeten. Het besef dat dit niet eenmalig is, maar dat je hier woont geeft een goed gevoel. Wat een avond. Een avond waarop je buren vrienden zijn geworden.