4-kamer appartement

€ 650.000 - € 685.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Ruimtes die verwachtingen overstijgen. Binnen én buiten. Een heerlijk balkon, met uitzicht op water, haven, tuin of stad. Of je nu groot denkt, of klein droomt. Minimale woonwensen hebt of plannen tot de hemel. In Iris vind je het ideale 4-kamer appartement. Omringd door anders en anderen. Dat is Iris jouw plek langs de kade. 

Verkocht

4-kamer appartement

€ 650.000 - € 685.000
ca. 132 m2
4 kamers
Stadsverwarming
Parkeerplaats
Balkon
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Jouw keuken in Ruby

Een luxe Iris keuken is wat helemaal past bij deze bijzondere 4-kamer appartementen, of het nu een rechte- of een hoekkeuken wordt of zelfs een keuken met kookeiland. Deze keukens van SieMatic zijn voorzien van luxe Siemens-apparatuur. Een inductiekookplaat, afzuigkap met recirculatiesysteem, multifunctionele oven met magnetron, koelkast, volledig geïntegreerde vaatwasmachine van Siemens, wasbak en kraan en een dubbele inbouw contactdoos zitten standaard in dit ontwerp.

image alt

Reuring

Het is 20.30 uur op een zwoele zomeravond. Terwijl je de auto parkeert na een drukke dag werken, hoor je in de verte muziek, gelach en gezelligheid. Kinderen, die eigenlijk al op bed moeten liggen, zijn met elkaar aan het spelen. Ouders zijn aan het lachen, sommigen aan het dansen. Voordat je het weet is het 00.00 uur en ben je je drukke dag volledig vergeten. Het besef dat dit niet eenmalig is, maar dat je hier woont geeft een goed gevoel. Wat een avond. Een avond waarop je buren vrienden zijn geworden.